Chtěla bych se zeptat,po jaké době,po první navštěvě jste podstoupily oplodnění,protože příští měsíc jdeme poprvé a chtěla bych vědět jak asi dlouho trvá než proběhne oplodnění,děkuji
Hoj pokud bude vse ok tak treba Gennet Liberec 4 mesice...
u nas to byl fofr, koncem unora prvni konzultace, koncem brezna konzultace nad vysledkama vysetreni, to bylo v pondeli a protoze to dobre vychazelo, tak v patek jsem zacala stimulovat.
U nás to byla taky rychlovka, v září první info konzultace, v říjnu při druhé návštěvě vyšetření a spermiogram a už jsme odjížděli s taškou injekcí kterýma jsem v listopadu začala stimulovat, po dvou týdnech odsátí vajíček a pak za pár dní transfer a v srpnu následujícího roku porod
Ta volba je v podstatě na vás a na tom, jaká vyšetření už máte za sebou. My jsme poměrně měli všechny testy, takže z toho už vycházeli a pak z kontroly růstu folikulů. My jsme se na začátku domluvili, že hned do oplodnění nechceme. Takže jsme tam byli poprvé vloni v říjnu, první IUI podstoupili v lednu a na IVF jsem začala stimulovat začátkem letošního března.
Ale není problém začít následující cyklus
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj je to dost individuální dle centra a duvodu proč vám to nejde. Každopádně my jsme byli poprvé v CAR na začátku prázdnin, kdy jsme rovnou dostali zadanky na další vyšetření. Teď jeste čekáme na všechny výsledky a jedno vyšetření a dle poslední konzultace s dr to vypadá ze kdyz bude uz vše ok, tak ivf bude na začátku listopadu...