Kdy jse znaly výsledky genetického testování embrií před KET?

europa00
22. srp 2021

Prosím za info zda to stíhají dříve než za ty 4 týdny, které uvádějí jako nejpozdější termín výsledků. Kamarádka prý stihla zavádět testované embtrio už v dalším cyklu. Jedná se mi o to, jestli brát estrofen na podporu růstu sliznice, já mám ovulaci každý měsíc, takže problém se žlutým tělískem nebude, ale ráda bych měla trochu lepší sliznici a menses bych měla mít cca za týden, a tuším, že ten estrofen se bere hned od začátku. Já se totiž v tom zmatku ani nestihla domluvit s doktorkou, samozřejmě v týdnu zavolám. Jen mě zajímá jestli dřívější výsledky bývají opravdu vyjímečně, nebo naopak. Ráda bych to září stihla.

A ještě jsem někde četla, že první KET pokud k nemu dochází z důvodu hrozícího hypestimuláku a kvůli té genetice embrií tak hradí pojištovna- ten první pouze, ale to mi taky nikdo neřekl a já splnuji obě podmínky.

Děkuji za info jak dlouho jste čekaly na výsledky

kocila
22. srp 2021

@europa00 za 4 tydny, dalsi cyklus se nestiha,ale plati v gennetu,treba jinde se da… lekar rekbe vic,pisi jen svou zkusenost

europa00
autor
24. srp 2021

@kocila ahoj já to mám v gennet praha no...tam posilaji z ostravy právě. třeba ted bude volněji, ale asi naivní představa 🙂

kocila
24. srp 2021

@europa00 chápu, člověk se těší, aby už měl transfer za sebou ...držím palce, ať máš samá zdravá embrya, o nic jiného nejde a když člověk čeká, tak ať jsou dobré zprávy