Ahoj holky koníkovky, dlouho už pročítám vaše diskuze,je to super podpora. Čeká některá z vás ET teď v ùnoru? Já jdu zítra,posledni naše možné IVF,zatím snad máme 8 oplodněných vajíček, tak nevím zda transferovat 1 nebo 2....nervíky pracujou,je na tom někdo stejně?
Ahoj, ja jsem 7dc a stimuluju na prvni ivf. Opu budu mit pravdepodobne o vikendu. Držím palce🙏
Ahoj holky,já měla opu 4.2 a 8.2 ET dvou 4 denních morulek a dnes jsem 12 dní po ET a na testu //😊Jinak zítra mám jít na krev a výsledek bude až v pátek -jsou to ale nervíky 😕A jak ste na tom vy?😊
Jinak je to mé 4 ivf a nijak zvlášť nejásám neboť sem už měla tolika // ,že bych to už ani nespočítala ,ale bohužel to vždycky nevyšlo, biochemické, zamklé, mimoděložní,...no prostě děs a hrůza...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tehryza ahojky,já jsem 7 den stimulace,na víkend by měla vyjít OPU a příští týden ET, už se moc těším, první IVF jsem začínala v listopadu 2018,ale bohužel jsem nereagovala a tak byla stimulace přerušena. A kam chodíš do CAR? Rozumím tomu dobře,že je to tvoje 4té IVF? A jestli se můžu zeptat, na čem ztroskotali předešlé IVF?