Ahoj,chtěla bych prosím znát názor a zkušenosti někoho,kdo se také snažil a nakonec pomohl CAR. Brala jsem Closík a dneska jsem domů dostala injekci Ovitral,abych si jí zítra doma pichla. A v sobotu máme jet s manželem na IUI. Podařilo se u vás po prvním IUI?
Také mě zajímá 😊
Ber to tak, že dotaz: "Kdo otěhotněl po prvním IUI." je dost podobný dotazu: "Kdo otěhotněl první měsíc snažení?" Šance je podobná.
@klchudik Ano nam se podařila první inseminace. Určitě to pojistetě i doma 🙂 To,že to nakonec nedopadlo a byla z toho revize (pořád prázdny gestační váček) v 9tt je věc druhá. Ale vidím smysl a efekt v IUI. Takže držím palce. Po ovulaci (asi den od píchnutí Ovitrelle) určitě kazdy den dlabat jeden pátek ananasu (hlavně ten tvrdý střed) po dobu pěti dní, pomáhá to na uhnízdění.
Nerada bych to zakrikla, porad se modlim, aby se neco nepodelalo, ale jsem tehotna po prvnim clostilu/ovitrelle/inseminaci. Na prvni kontrolu jdu az 15.5. 🍀🙏
Jinak mam PCOS a ovuluju malokdy, tomu odpovida i obrovska ovarialni zasoba na to, ze je mi 35 let, k tomu dlouhe a nepravidelne cykly, manzel malinko horsi spermiogram.
@fatal_error je tak to gratuluju 😊 určitě všechno bude ok
Mela jsem to same co ty... Clostik a ovitreelle..a iui... A vyslo na prvni pokus
Holky tak to mám za sebou, od pondělí na 10 dní Duphastol a uvidí se...
@klchudik drzim pesti 🍀
Nám to vyšlo. Šance malička, špatný spermiogram, bylo nám řečeno, že je to spíše na IVF, takže jsem s tim nepočítal a a ono to klaplo. Druhé dítě úplně prirozene.
Nám to klaplo v Olomouci. Ale je fakt, že jsme to měli podpořené čínskou medicínou
Dobrý den, chci se jen zeptat ono se dělá IUI také o víkendu? Ovulace mi vychází na SO nebo NE....
Ano vyšlo, ale bohužel ne až do konce.
Nám vyšlo první IUI a zítra budou našemu chlapečkovi 3 měsíce. A to nám v CAR doporučovali spíš rovnou IVF, že v 35 letech s jedním průchozím vejcovodem není dobré ztrácet čas. Předtím jsem brala asi 3 - 4 měsíce Fertipronu. Pak 2 dny před IUI jsem píchla večer Ovitrelle a po IUI brala 5 dní Bromelain, místo jezeni ananasu.
@klchudik Ahoj, tak jak jste dopadli?
@fatal_error také mám pcos. První tehu 2008 iui na první pokus v Motole. Teď jsme v natalart Plzeň a plánujeme iui.
@slunecnice604 prave na pcos je to podle me dobry uz kvuli tomu, ze se vyvola a pohlida ovulace, kterou my holt mame buhvi kdy a jestli vubec.
drzim pesti, at se ti pristi iui povede! 👍
@kaculik007 ahoj, nevyšlo nám to. Jsme s dr domluveni, že budeme zkoušet do podzimu doma, pomocí léků a pravidelných kontrol. Do toho nám přišly výsledky genetiky A mám zjistenou trombofilii. Dnes jsem byla na hematologii a nasadili mi kvůli hormonálnín lékům injekce na ředeni krve až do otěhotnění a pak až do konce sestinedeli. Nějak se všechno sype a problémy se navalujou
@klchudik ahoj, teda 😲
Mrzí mě že vám to nevyšlo.
Ráda bych ti napsala ať je všechno dobré, ale spíš ať to vše zvládneš.
Přeju vám ať to vyjde z domácího snažení 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@klchudik Ahoj mne v CAR rovnou rekli ze IVF