Kam v Brně? Je lepší Repromeda nebo Reprogenesis?

amona
29. led 2019

Ahoj, chodím do CAR Brno ale nejsem spokojena s přístupem lékařů, zvažuji Reprogenesis nebo Repromedu. Je tu někdo kdo absolvoval léčbu ve více institucich a měl tak možnost porovnat přístup vice lékařů?

lucik253
29. led 2019

@amona Ahoj ja chodim od srpna do Reprogenesis. Ted jsem mela konzultaci s panem primarem v Heliosu, kde mi hned vzal krev na vsechny testy.

amona
autor
30. led 2019

@lucik253 a když porovnat tyto 2 kliniky kde se cítíš lépe?

luckastep
30. led 2019

Nemůžu porovnávat ale byli jsme v Unice a vše nám bylo krásně vysvětleno a na první pokus se i zadařilo. Za cca 2 roky chcem znova a určitě zvolíme znova Unicu ;)

lucik253
30. led 2019

@amona No jako vsude se citim dobre,hodni mili ochotni. Jen 7.12 mi vyslo ze ket zas nedopadl.
Tak jsem se chtela co nejdriv sejit se svou mudr co dal treba za testy a domluvit dalsi pokus. A to mne zamrzelo,ze mi dala termin az 5.2. 😔😔😔
Tak sem mezitim zkusila Helios kde mne primar vzal za 10dni, vzal krev na vse a i genetiku,ta bude do mesice az,cca 15.2.

kristynkal
4. únor 2019

My jsme byli v Brne v Reprofitu a naprosta spokojenost, oproti obilnaku, kde jsme byli puvodne...

amona
autor
4. únor 2019

@kristynkal nakonec jsem se rozhodla zkusit Repromedu tak uvidím...

rufka88
14. únor 2020

Ani jedno neznám. Ale taky jsme v Heliosu objednání do týdne a perfektní komunikace s panem primářem kde nám braly krev na genetiku ..