Dobrý den jsem po 2 ivf a z prvního Ivf 5 trans. Bez úspěchu ted po druhem Ivf kdy bylo odebráno pouze 5 vajíček a oplodnit se jich povedlo všeho vsudy dvě tak ted po ET 2 embryi 5.8.2015 od 10 krásný duch na testu ted už krásné pozitivní i pres den na odběr jdu 19.8 a nemohu se dočkat myslíte ze to vypadá nadějné jsem ted jak Alenka v Říši Divu ....
Ahojky, gratuluju, myslím, ze od 11. 8. je to mnohem víc než dusik... 🙂
Myslis ? Už jsem ani nedoufala po 8 letech snažení ze se nám to taky povede 🙂 😉 a děkuji za rychloun odpoved
Sice se má testovat až 10 den ale určitě to vyjde🙂 a je to tam!!!
To vim nevydržela jsem ;( ale ............ 🙂 ted bych nejraději testovala 3 krát denně
ivca266... Tak o to víc ti gratuluju!!! 🙂 . Ten 8 a 9 den je čárka vidět úplně zřetelně. Hlavně ať ti sílí... 🙂 A držím ti, tedy Vám palečky, ať je vse jen a jen v pořádku. 🙂
Moc moc děkuji udělali jste mi radost
Teda takoví krásní duši... já mám zítra 9. den a taky si říkám, že už to asi testnu a uvidím... třeba bude nějaký hezký duch... gratuluji moc! A těším se na setkání v porodnici 🙂.
Někam mi to preskocillo při přihlašování a dekuji
Hele vypadá to na dvojčátka 😉
To by mi vuuubec nevadilo můj táta je z dvojčat já taky tak s tím tak nějak počítám 🙂
Ve středu jdu na krev a za 14 dni na UZ
Gratuluji krasne testiky,ja jsem dnes 17 den po KET a testiky mam take pozitivní i krev 🙂 urcite se povedlo 🙂 raduj se 🙂
Tak jsem dnes byla na krvi ;) výsledky budou zítra 🙂 nemohu se dočkat ;)
Tak výsledky už mám hcg 32642 🙂 🙂 🙂
Gratuluji, to je obrovská hodnota, to budou určitě dvojčátka!!! 😀
Dekujiiiiii tak kdyztak na tebe budu chodit s otázkami ;) ;)
Jsou krásný 🙂
Ahoj,já mám za sebou ted první IVF v uterý byl trnsfer. Břicho mě stále dost bolí je zvětšený. Dělám celkem vse doma běžně,jen si občs na chvílku lehnu,bolesti ustoupí. Pokud se to má chytit tak se to chytí i bez lezení v posteli 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Viz foto testu dusiky nejsou moc vidět ale jsou tam