Jen jeden folikul při IVF, je šance?

maja1111111
2. zář 2016

Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?

juliia
2. zář 2016

Ahoj Majo,
Tak jsem právě absolvovala nativní cyklus IVF, je to vlastně moje 1. IVF celkově a měla jsem 6 folikulu a z toho 1 zraly oocyt, zítra si mám volat jestli bude jet a kdy...takže i s jedním to lze, znám úspěšne případy. 🙂

juliia
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
maja1111111
autor
2. zář 2016

@juliia ahojky a kam chodíš..?já mam jit na odber v pondělí ,zda tam bude vůbec vajičko. 😖 ..A ty bys mela jit na et 3 den ,?nebo prodlouženou kultivaci

juliia
2. zář 2016

Ano Ket 3.den, chodím do Pronatalu

maja1111111
autor
2. zář 2016

to je ket?

juliia
2. zář 2016

ne ne, jen ET, po kultivaci, bez mrazeni, jestli se teda dobře vyvine.
A kam jdeš v pondělí ty?

maja1111111
autor
2. zář 2016

iscare..ono když je jedno tako to davaj 3 den ,ale ja myslim,ze je lepsi to risknout a dat to den 5..ty ne?

san33
3. zář 2016

Ahoj, i s jednim sance je, kdyz to bude ten spravny bojovnik🙂 naopak riskujes, pokud davas do delohy 3denni zarodek. V tu dobu tam pro nej jeste neni to spravne prostredi, v tu dobu se jeste v prirozenem cyklu nachazi nekde na konci vejcovodu. Dava se vzdy az 5.den, nejlepe kdyz uz je to hatchujici blastocysta, ktera vypada jak presypaci hodiny. Iscare nematu nejlepsi povest. Jakou jsi mela stimulaci? Tu samou jako minule? A minule tedy bylo vice embryi?

maja1111111
autor
3. zář 2016

@san33 ahoj ano také myslim..Mela jsem stejnou stimulaci i stejne leky před 3 mesici...6 foliku a ztoho 4 krasny blastocysty a 3 mesice potom toto...Myslim,ze telo nebylo pripravene ale musela jsem jit ted ,jelikož mi bude 39..toto je me poslední ivf.. 😖 .Proc myslis,ze nemaji dobrou povest?znam hodne lidi ,co mají odtud dite

san33
3. zář 2016

Kdyz jsem si vybirala CAR, poctive jsem procitala recenze na vsechny prazske, a Iscare mi podle zkusenosti moc dobre nevysel. Je to zvlastni, ze po 3 mesicich je vysledek uplne jiny, to me mrzi. A nativy tam treba nedelaji? Ty stoji min a mohli byste jit na ne urco vickrat.

maja1111111
autor
3. zář 2016

@san33 a které centrum myslíš,že je dobré?take jsem to procitala ,jenze ty názory jsou dost ruzne ..podle toho jak se komu kde daří.....Ano nativy dělají,to budu řešit později ..Ted ještě řeším práci 😖

san33
3. zář 2016

Ja jsem mela svoje prvni IVF v IVF Cube, a to byla tragedie. Presla jsem do Gennetu a tam se mi podaril 1. Ket, jsem ve 20.tt. Ale neni to jen o centru. Zaridila jsem si vsechny dostupna vysetreni, 3/4 roku cvicila Mojsku, uzivala ceske bylinky, pak cinskou medicinu, brala leky na zhorsenou imunitu, spatnou krev atd. a po 2 letech se zadarilo. Oni ti doktori nejsou vsespasni, nakonec si to ta priroda zaridi sama, az se ji to hodi. Kolikrat to clovek ani neovlivni :( S tou praci je to blby, kdyz se neco kazi, tak poradne co :( treba i ten jeden folikul se dostane az do 5.dne a povede se to 🙂 A kdyz ne, jede se dal, nakonec mimi urcite prijde, az to nebudete ani cekat 🙂

nany84
3. zář 2016

@maja1111111 ahoj, nezáleží na kvantite, ale na kvalitě. Známá měla dva folikuly, dvě vajíčka a má dvojcatka. Hlavu vzhůru, jsou to muka, ale chce to jen trpělivě čekat až se štěstí unavi a sedne i na vás.

kalipso
3. zář 2016

@maja1111111 já mám syna z nativního IVF, takže jeden folikul - jedno vajičko. Transfer byl 3. den. Myslím, že ten 5. den je dobrý pro selekci pokud je více embrií, ale pokud je jen jedno, tak není na co čekat, embriu je lépe v děloze než na misce v laboratoři...

maja1111111
autor
3. zář 2016

@san33 🙂 moc díky za Tvuj optimismus...stále si říkám ,že to asi necháme už byt a bude zadaří nebo ne...Ještě tam mám 2 mraziky z minula...Tak pokud to ted nevyjde ,hodim se do klidu , dám se dohromady a příští rok si je nachám zavést.A tysis je nechala převézt do genetu?

maja1111111
autor
3. zář 2016

@kalipso to je krásné gratuluji..no asi je to stejně vše o náhodě spíš 😵 ..ale oni právě říkají ,že do 5 dne je mu lépe v té misce ,ikdyž u Tebe to neplatí 😀 .Stejne pokud tam budu mit vůbec vajíčko,asi to nechám na embryoložce

san33
3. zář 2016

@maja1111111 ano, nechala, udelali to zdarma. Ale v Gennetu to ted taky trochu vazne, odesly jim 2 ze tri dobrych doktorek, ktere tam meli, takze zbyly personal je pry trochu ve stresu. Mas jeste dva mrazacky, to je prece super 🙂 zkus si vyresit tu praci, treba si pak da telo rict. A presne jak rika nany- neni to o kvantite. Drzim palce!

maja1111111
autor
3. zář 2016

@san33 moc díky 🙂 uvidím v pondělí,zda tam vůbec bude vajíčko 😨

juliia
3. zář 2016

@kalipso
Tak to je super, že se vám to takhle s jedním vajíčkem povedlo. Já budu vědět zítra ráno zda je to k transferu.

juliia
3. zář 2016

@mája
Doktorka mi reklat, že s jedním oocytem bude transfer 3. den, že se prodloužená kultivace nedělá. Tak nevím....

maja1111111
autor
3. zář 2016

@juliia aha no já to nikdy řešit nemusela,ale v podolí to dávají běžně 3 den (tedy před lety když jsem tam chodila) a také se lidem dařilo...Tak ti moc držím palce ,at je kvalitní 😉

san33
3. zář 2016

@maja1111111 a pokud by nic k transferu nebylo, tak by se to jako 4.Ivf nepocitalo, ne? Pak by mozna nebylo spatne probrat s Dr.jinou stimulaci na dalsi 4. Ivf,nejakou silnejsi davku hormonu,abys mela vic vajicek. Treba se ti od posledniho ivf zmenil hormonalni profil, protoze kazde ivf telo na nejakou dobu rozhazi... Treba by to pomohlo. Ale to premyslim uz moc dopredu, protoze dalsi ivf ani mozna nebude potreba 🙂

maja1111111
autor
3. zář 2016

@san33 pokud k transferu nedojde,tak tto propada...leda bych si doplatila leky za plnou cenu coz je asi 15 tis. atd..a ja mam cas jen do prosince je mi 39--Davky jiné uz nedají,mám maximalni davky co dávaji,!!!proste je špatna doba,tělo uz toho má dost a po třeti tento rok už bych nato vážně nešla.. 🤐 .

juliia
4. zář 2016

Tak jsem tam volala a jedu na transfer, víc zatím nevím. Držte mi palce

maja1111111
autor
4. zář 2016

@juliia tak to je super,,,držím palečky!!!! 🙂

juliia
4. zář 2016

@maja: tak embryjko zavedeno, prý vypadá kvalitně, tak uvidíme.

Dej vědět, jak dopadnes zitra, držím palec!!!

maja1111111
autor
4. zář 2016

@juliia SUPER 🙂
holka já sem na nervy,když tam nic nebude 😝 🤐

juliia
4. zář 2016

@maja, Ty jsis pichala pregnyl a kdy? Zítra jedeš uz rovnou na punkci?
Určitě to dobre dopadne, žádný stres, taky jsem byla napnuta, jak to bude u mě všechno probíhat, tak v Pronatalu naprostá spokojenost.

maja1111111
autor
4. zář 2016

@juliia včera ovitrele ,ano zitra v 7 h 🙂 uvidíme no

maja1111111
autor
5. zář 2016

@juliia jee tak já mam dvě,ikdyž je jedno malé...ale hlavně ,že něco 🙂 ...zítra mam volat co dál..