Přes dva roky se snažíme o mimčo. Rok a půl jsem byla neplodná kvůli neovulování, konečně jsem začala ovulovat, ale moje tělo snad si vytvořilo protilátky proti spermiím. S manželem jsme si řekli, že to zkusíme přirozenou cestou (necháme na přírodě), a jestli do konce tohoto roku nevyjde, zkusíme IVF. Prakticky to bude už 3 roky co se snažíme. Pro mimi jsem ochotna podstoupit cokoliv. Je vhodné uvažovat o IVF po tak "krátké" době? Najde se taky nějaká holčina se stejným problémem?
@aklin Před IVF zkuste IUI, máte nárok na proplacení pojišťovnou 6x ročně, tak můžete tento rok tyto pokusy "vypotřebovat" a pak až jít do IVF...
@pepetousek ju díky, to jsem ani nevěděla, že něco takového je 🙂
@aklin Urcite, pozjistuj 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@aklin Ahoj. Jsem na tom podobne s delkou snazeni i pomyslnym terminem, kdy pujdem na ivf. Jen co se tyce zdravotnich problemu, nam prakticky nic nezjistili. Jen mam negativni postkoitalni test, ale imunologie dopadla dobre. Mam za sebou i 2 neuspesne IUI, laparo a nyni jsme ve fazi, kdy cvicim mojzisovku a do caru pujdu az ke konci roku. Uz jsem toho vecneho dochazeni a zkoumani mela dost.