Ahoj, je tu někdo po transferu?
No na ETu jsem bylo v sobotu.. takže 2 den od ET?
@absti Měla jsem po OPU jen 4 vajíčka,z toho se nám oplodnily 2 a ty jsem si nechala zavést.Nezáleží na množství ale na kvalitě. 🙂 Ono když je tak to málo vajíček,tak se ďávaji co nedřive do dělohy aby byla co v nejpřirozenějším prostředí.Embryoložka nám říkala,že máme predpisové embryjka,tak doufám,že se taky předpisově zavrtaly.Jo a ještě jsme si nechali AH.
@lolinek
No mě puktovali 8 vajíček z toho jich bylo zralých 5 a oplodnily se 4 kousky.
Ale do finále nám vydrželi 3 blastocysty AA.
No já o AH přemýšlela, ale embryolog mi řekl to samí co tobě. Že pokud je málo vajíček tak je vrací do dělohy dříve a k tomu AH dělají.
Kdy budeš testit? a jaký máš režim po ETu?
@absti testovat budu až o víkendu,to mám i předpokládaný termín ms.Byl mi doporučen klidový režim ale sestřička říkala,že ležet s nohama na hoře mi stejně nepomuže,že mám zaměstnat ruce.První dva dny jsem se opravdu poflakovala apotom už jsem děla všechno ale tak jak si v klídečku.Samozřejmě nezvedala žádná velká břemena.Nejvíce mě mrzí,že se nemůžu koupat a to máme bazén na zahradě,který je nahřátý na 28C.Ale co by jsme neudělali pro ty svoje kulíšky.
@lolinek
No s ja se v Gennetu ptala na koupání a řekli mi ze v domácím bazénu se koupat muzu a muzu se i opakovat. Jen nemám v žádným případe chodit na koupaliste( bazén, rybník) a to kvůli infekcím. Takze si myslím ze ve svém bazénu se koupat můžeš. Kdyžtak si zavolej do Caru!
Raději to nebudu pokoušet,potom by si to člověk vyčítal.Strčím tam nohy a ošplýcham se.V sobotu jsem se trošku přismahla,tak včera jsem na sluníčko nešla ale dnes se budu poflakovat po zahradě.
@lolinek
aha tak to já to mám definované, že přehřátí se mám vyvarovat v sauně.
@barakara
testit má 14 dní od ETu ( příští sobotu), ale jak se znám tak to nevydržím. Myslím, že budu testovat už tuto sobotu nebo neděli, protože kdyby se zadařilo, tak by už mělo být na testu už něco vidět.. Naštěstí mám doma zatím jen jeden test a to ten z gennetu, který si mám dělat až tu příští sobotu, takže na moje dřívější testování si budu muset test ještě koupit. Dneska jsem byla v lékárně a už jsem měla nutkání test koupit, ale naštěstí jsem odolala 😅
taky se pridam. V sobotu mi brali vajicka 22 ks. Zralych bylo 9. Oplodnilo se 5 a 4 jsou ukazkovy a jedno embryjko se moc rychle vyviji,takze z nej nic nebude. Chci si nechat zavest dva bojovnicky. Trwnsfer bude ve stredu.
jsem po transferu 15týdnů😀
Ahoj, ja jsem byla na ET 11.6. Transfer 2 - 3 dennich embryi. Zitra to bude uz 7 den po ET tak si rano zkusim udelat 1 test jestli se tam neco objevi 🙂 Jinak od transferu se mi hodne zvetsili prsa (mozna to je hormonama),zadne jine problemy nemam. Nic mne neboli (az na ty prsa).
@biolage PK=prodlouzena kultivace je nad 48, vetsinou 5 dni a je to prave embryo, ktere dojde do faze blastocysty. 🙂
My jsme byli od zacatku pro jedno a embryolog nam doporucil jenom jedno, protoze u tech blastocyst je velke riziko, ze se chyti obe a na dvojcata jsem moc hubena a ta rizika me desi.
@barakara tak to mi mohlo taky dojít 🙂 ano prodlouženou kultivaci máme také. a dvojčátka bych asi chtěla, jsem pořádnej kus ženský :D tak to snad nějak zvládnu. rizika moc nezkoumám,aby mě to nevyplašilo,ale přijde mi to lepší než podstupovat několikrát IVF ...když jsem volala dr. pro informace o embryjích tam mi řekla,že jestli chci vložit dvě tak v úterý a jestli jedno tak ve středu. Když jsem řikala,že by mi dvojčátka nevadila, tak řekla,že to necháme tak jako tak na středu, takže teď díky tobě vím,že to může spíš vyjít 🙂no tobě ať to taky výjde ;) a musíme se průběžně informovat. nejhorší je asi to čekání, ne?
@ absti dnes rano tam byla jenom 1 carka. Ale nevadi stejne to bylo jeste moc brzy. Zkusim znova testovat ve ctvrtek. Jinak vcera vecer mne zacalo bolet v podbrisku spis takove pichani , tahani pod pupikem tak jsem dneska radsi jenom lezela.
Posilam odkaz myslim ze se to sem hodi. Mne ty vysledky uklidnuji v tom ze testuji brzo. Http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Který den jsi po ET?