Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Jinak holky, já dneska 4. den po ET, konečně první den úplně bez bolestí.... tak snad je to dobré znamení, i nálada se proti včerejšku o hodně zlepšila, takže jsme hned ráno vyrazili s manželem na rodinný nákup, manžel šel teď pracovat na zahradu, já si dělám přípravy na zítřejší posuzování zkoušek... uvařím oběd a odpoledne mu půjdu pomoc na zahradu. Sluníčko svítí na plné pecky, tak je třeba si to užít a nasosat trochu vitamínu D ze sluníčka 🙂
@jennyy12 a nemůže být ten dnešní test špatný? Jako já furt na tím přemýšlím, když tam byl včera duch a dneska není, tak to bude prostě testem. Ten test si toho ducha nevymyslí jen tak přece, spíš bych se přikláněla k variantě nr 2, že je špatný test. 8 den po KET by měl být dušík právě silnější.. Nic, zítra si kup dva testy a znovu. Nemíním se s tím jen tak smířit.
@nita1984 ahoj zlati, no konečně jsi chytla druhý dech a nálada se zlepšila🙂)... To jsem moc ráda!.. Jj, jen si venku užívej sluníčka, to vždy dělá pozitivní náladu🙂... Mě už dneska břicho taky nebolí, takže dobrý... tj 4 den, ono to strašně letí!!... muck , opatrujte se a užívejte prima počasí

@fonamor Jako mozny je vsechno. Zitra testnu znova. Ale nevim, nevim 😒. Pred chvili me zacalo zase bolet bricho, vcera vubec nic. Mam pocit, ze to dostanu 😒. Chce se mi z toho brecet , i kdyz si rikam porad, ze muze byt jeste brzo. Zitra budu chytrejsi. Ty na to ale nemysli a krasne si tehotni ❤
@nita1984 přesně tak, i kdyby to teď nevyšlo, tak příště nebo příště... ale doufáme, že to bude už teď🙂 No nevím, kdy já budu testovat, jedu v pondělí k nám na moravu dobrovolně se zavřít do necivilace a abych byla upřímná, tak tam se mi asi testovat chtít nebude, spíše to nechám na až na pondělí, až budu doma a bude u toho Rosťa.. Ale asi stejně nevydržím🙂))
Hele, víkend uteče, bude pondělí a už to bude šestý den a pak už jen chvíli🙂) vydrž, prďka, vydrž🙂
@jennyy12 bolesti břicha jsou úplně normální, to se už vezeš celé těhotenství a přesně i ty bolesti jako před MS.. Opravdu to zkus ještě hodit za hlavu, oni ti doktoři ví, proč nám říkají, že máme testovat až cca 14 den... a jak už jsem psala, klidně do třináctého dne tam nemusí být nic. Moc na tebe myslím a chci vědět všechno, každý uprdnutím, jasný?🙂... Dnes je venku kkrásně, dej si prochajdu, naber síly a uvidíš, že budeš jestě hodně mile překvapená..
@jennyy12 koukám,koukám, jak se nám ty nálady vyměnily.. to mě mrzí, kdybych tušila že je potvora depka tak přelétavá, raději bych si jí nechala 😘 tak si alespoň zakousni něco dobrého, nebo třeba kávičku... prostě si zkus ten den trochu zpříjemnit. Myslím na Tebe a čekám další zprávy
@nita1984 včera jsem se ptala holek, za jak dlouho se zavrtává a jak dlouho to trvá, chápeš, vůbec nemám načteno, tak jsem byla ráda, že holky poradily🙂.. Zlato, ty to zase s prací moc nepřežeň, všeho s mírou, ne, že tam někde strháš... Ikdyž ty už určitě vlastně zavrtáno máš, teď jen čekat na zvýšující hodnoty hcg.. nebo jak se to píše🙂))
Bylo mi sděleno, ze 5ti denní blastocysta se se ET do 48 hodin ( i dříve) vyklube z toho obalu a jde se zavrtat do sliznize, říká se tomu nidace. Nidace trvá 2- 5 dní max. A pokud se zavrtá a najde si tam svoje místečko, tak už vlastně těhotná jsi a zvedá se ti ta hladina krvi v moči.
laicky asi to stačí, ale taky nevím, předávám jen info, co jsem včera dostala.. Takže se ti hezky zavrtává nebo už je tam🙂
@fonamor no, každopádně domlouvat mu budu pořád, budu se snažit mu tam posílat samé dobré věci a šetřit se. Naštěstí i druhá práce je v pohodě, sice noční, ale já je mám ráda, je tam klid, nikdo mě nesere, prostě si dělám po svém. Pít, jíst a čůrat můžu jít kdykoliv a tak.... ještě mi chybí 2 týdny do konce zkušebky, tak to chci dotáhnout, abych pak měla mateřskou, protože mateřsklá z OSVČ je na houby, to je úplně o ničem.
no a teď jsem našla tohle:
Ahoj k nidaci, tedy "zavrtání " embryjka do sliznice…tedy kdy dojde opuštění embrya z obalu je po 3denní kultivaci cca 5-7 den po ET a u 5denní kultivace cca 1-3 den po ET..
holky jdu se k vám přidat, to čekání je nekonečnýýýýý :D jak to jde, jak se cítíte? 🙂
@515ka ahojky, ty jsi teď pátý den po ET, vid? No mě to zatím utíká dobře, protože jsem včera byla teprve na ET.. Chápu, že nervozita roste a člověk by už chtěl vědět, zda se to povedlo, co? No, to věřím, že je to na nervy, ale zkusit na to nemyslet a dělat co se dá, prostě se zabavit🙂

@jennyy12 Bud v klidu ,ještě je brzo 😉