Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks Jo taky to mám ted tak nějak divný, že se na to neupínám...prostě jakoby nic ;) ikdyž u ně bude boj, jelikož jsem celý týden doma sama..muž mi odlítá za chvílí pracovně pryč, tak musím naplánovat navštěvy a dortíky, at se doma neukoušu. Venku snad bude konečně zas hezky.
@anette30 mna od 7ho dna od ET boli podbrusko a dost casto mam taku bodavu bolest najma na lavej strane. Prave teraz citim taky zvlastny pocit na pravej strane. Vela krat pocitujem aj take stipkanie. posledny tyzden mi je dost nevolno, no kontrolujem sa, aby som nezvracala 😀 vzdy nejaky cas po jedle. Niekedy mam pocit ako pri bolestivej menstruacii 😎
Holky, mám dotaz... začíná na mě něco lézt a zítra mám jet na konzultaci a začít stimulovat. Můžou se při stimulaci normálně všechny volně prodejný "léky" na nachlazení a bolest v krku? abych se stihla vykurýrovat...
@hanyas nechci ti moc radit. Je to na tobě,podle tohodnocení jak se cítíš. Ja taky byla nastimulovana na ket a pak mě taky začalo bolet v krku. Tak jsem volala na kliniku a z vlastního rozhodnutí jsem ti přesunula. A ještěže tak. Vyklubal se s toho zánět dutin,dostala jsem antibiotika. Pak se k tomu pridal i zánět dásní. Tak jsem to musela odložit ještě jednou. Snad to už bude dobré. Dneska jsem začala stimulovat sliznici sprejem. Přeji ti ať je ti dobře.
@anette30 srdíčko jsem i přes ty slzy viděla a nechtěla jsem tomu věřit. Zase jsem začala věřit a mit naději že by přece jenom..... ještě se z toho ale nedokážu tesit.
@terezabinkova moc děkuji musím ten čas nejistoty nějak zvládnout.
@itworks děkuji. Tobě držím taky moc palečky 😉
@sisul_ka máš pravdu naděje umírá naposledy. Minulý týden ve středu jsem měla hcg 1800 a dneska 3240. Překvapilo mě že mě dneska doktor řekl že mám už chodit gynekologie a pak mi volali výsledky a že mám přijít k nim ještě na kontrolu. Viděla jsem na doktorovi že má pochybnosti proto se nedokážu z toho těšit.
@martasek33 , itworks praaave, ze u me je to tak skoro porad, ze mi neco je ☹ a jak v zari zase prijdu mezi deti, budu jasna. Kdybych cekala, az budu uplne ready, asi bych se na ivf vubec nedostala... :-/ prave si rikam, ze nez dojde na odber, mela bych byt v pohode...
Holky mam kamaradku,ktera zacla s ivf ale je kuracka ptala se doktorky a ta ji rekla aby prestala kourit je tu nektera ktera ma taky takovou blbou zavislost?ja jsem ji rekla at to napred skusi s elektronickou ale kdyz chce mimi tak si myslim ze je lepsi uplne stim seknout ale ono se to lehce rika.
@handous1 nevim jestli jsem to uz sem psala,ale chci te podporit.pri synovi jsem mela 14 den po ketu 230hcg. Hcg mi nerostlo skoro vubec.za 14 dni a kousek vyrostlo pak na 4700.uz me hnali na revizi.to jsem byla v 6+3 ale rekla jsem ze ne a najednou blikalo na utz srdicko.dalsi hcg jsem si uz nabirat nenechala.byla jsem akorat na nervy.spinila jsem do 12 tt.Syn se narodil v 37tt😉 hele pokud je srdecni akce tak uz mira potratu klesa z 50 na 5%... Hcg kazde roste jinak.verim ze i u tebe to bude v poradku.ikdyz chapu jak jsi na nervy.ja jsem byla uplne KO... Drzim palce
@adelinkkaa mooooc děkuji za zpravicku krásně se to čte a dodá naději. Kéž kdyby to byl i můj případ už mam toho dost za sebou.
@doubravka62 jj, lehce se to říká úplně s kouřením seknout, ale měla by to aspoň zkusit když chce mimi. Nebo jak říkáš ty přejít na elektronickou, ale jedině beznikotinové náplně, ty by snad škodit neměli. Vdechuješ jenom páru.

@fresijka zvolila jsem podobnou taktiku, taky jsem den před KET trošilinku prolévala hrdlo 🙂 tak snad jsem dostatečně prokrvila a ti naši dva vetřelci se zakousli 🙂