Ahoj devcata,
Je tu prosim nekdo komu kompletne selhalo oplodneni ICSI?
Pry je to neobvykla zalezitost, tak jedna z tisice pripadu... Nam selhala fertilizace 8 vajicek pri nasem prvnim IVF, pry normalnich, manzovy spermijky byly pry take v ramci co se od nich pri ICSI ocekava. Nevime co dale... Pokusili jsme se uz o 2 IUI s darcem, tentokrat nam rekli, ze manzelovy spermijky se na ISCI v pohode mohou pouzit, ale bohuzel...
rosienka a kde jsi byla na ICSI?
vo Svajciarsku..ty si kde? tiez si bola na ICSI?
Ahoj Rosienko, to me mrzi. My zijeme v USA, prvni dve IUI jsme delali tam, nase prvni IVF ted v Praze.
bobalka - tak zda sa, ze bude ten darca aj u vas riesenie, ked sa ti vajicka vôbec nadali muzom oplodnit ☹
Rosienko, budou vam zkouset (nebo uz zkouseli) ruzne darce, nebo to zkousite jen s jednim
Asi ano, ale mozna to zkusime pul na pul...
byla jsem v Plzni,není to tak drahé jako tady v Německu 😝
Meduno, jak dlouho se snazite?
něco kolem 16let
Jeeje, to je dlouha doba. Ja se o miminko snazim asi 8 let.
to je taky pěkně dlouhá doba.Já měla mezitím pauzu,protože jsem se rozvedla,ale shrnula jsem to dohro,jako můj chtíč 😀
presne jako ja! 🙂
no chlapi to někdy neunesou 😖 a proč jsi se rozhodla pro IVF v Česku?
Kolik tam máte teď hodin vlastně?
Jo, ja jsem ted momentalne jeste v Praze po tom nedokoncenem IVF. Manza dnes odletel zpet, musi do prace. Ve Statech je to o 6 hodin pozadu.
Rosienko,
preju ti vsechno nejlepsi do dalsiho pokusu! Kdy na to jdes? A jeste jsem zvedava: Je na to ve Svycarsku najaka financni asistence nebo pojisteni? Ve Statech je to asi $20 000 na cyklus 😢 coz my nemame...
a jak dlouho zůstáváš?
zpatecni letenku mam na 19. 8. Druhe IVF by bylo nekdy v rijnu, tak uz planuju zase cestu zpet. Jak ty? Kde jsi "doma"?
Ah, Medu, zapomnela jsem ti odpovedet proc tady v Praze:
FInancni duvody, jednoznacne. IUI se jeste dalo ve Statech vydrzet, ale tech $20 000 za prumerny IVF cyklus se proste neda...
jsou to dardy viď,tady také 😝 bydlíme v Norimberku,ale pocházím ze Severu Čech.
Jak je to daleko, letas nebo autem? Proc sis vybrala zrovna Plzen? Na jak dlouho tu vetsinou zustavas na to IVF? Kdy mas dalsi? Mas to pres pojistovnu, s cekanim na odsouhlaseni? Hodne otazek, ha?
je to něco kolem 200km,takže co by kamenem dohodil a zbytek došel 😀 injekce jsem si píchala doma v Němec a i ultrazvuk mi tady udělal,sice nerad ale za poplatek udělal,mají na to alergii,když zjistí,že na IVF jdeš do Čech,nebo alespoň ten můj gyndař,prostě to co je z východu je pro něj, přinejmenším divné 😀 Pak na OPU jsem jela do Plzně,platila jsem něco kolem 60 000 😝
a Plžeň jsem si vybrala,protože je to nejblíž
No, tak my to mame tim kamenem o neco dal. 🙂 Kdy se chystas na dalsi pokus? Nebo cekas?
ne nečekám,byla jsem v dubnu,teď nějak na to nemám nervy
to teda sakra dál 😀 kolik ti je?
38 a pul 🙂
to jsi to tak dlouho počítala? 😀 😀 😉
vlezla na me depka, tak jsem se trochu vybrecela
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahoj bobalka, my sme na tom boli podobne...z dvoch ICSI sme mali pri 7-8 vajickach len jedno oplodnene...tak sice aspon nieco, ale ziadna slava. Potom sme sli tiez na IUI s darcom, ale ani to nevyslo a teraz ideme pravdepodobne na 3. ICSI s darcom. My vsak vieme, ze muzove spermijky su zle a o tom sme sa aj presvedcili. Uz by som nezvladla dalsie ICSI len s jednym embrijkom, je to prilis velka zataz...