Ahoj holky,protože jsme vyčerpali včechny hrazené pokusy IVF doporučila mi doktorka nativ. Bohužel jsem po třech neúspěšných nativních cyklem je tu někdo kdo po nativu otěhotněl?Vajíčko je zralé měli jsme i jeden ET, ale nevyšlo to.Pomalu jsem skeptická jestli vůbec někdy budu těhotná ☹ .
@leny11 leny napsala jsem Ti vcera do osobni posty (v horni liste by Ti mela svitit obalka;). Jinak ja ted chodim do Heliosu, zitra jdu na OPU,tak ti pak dam vedet. Vjinem CARu jsem podstoupila mnativ, pak minimalku a pak klasickou stimulaci po ktere jsem byla hospitalizovana s OHSS, takze nic moc...
Daguli, už jsem ti odpověděla.Našla jsem to až když jsem ti tady odpověděla.
@leny11 Leny, ja jsem byla na 1. IVF v Unice a na druhym v Heliosu. V Heliosu jsem moc spokojena, doporučuju jit tam, pry tam otehotni skoro kazdej 🙂
@jananovacek Ahoj,taky už jsem o nom přemýšlela, ale partner jít jinam nechce ☹ .Jestli to dobře chápu ty jsi v Heliosu otěhotněla??
@leny11 No zatim jsem jeste nemela transfer 🙂 Pristi tyden mam prvni a doufam, ze posledni 🙂 ale spokojena jsem moc, jsou tam moc fajn lidi a pristup je taky super
@jananovacek Moc ti držim palce ať to vyjde 😉 Dej vědět jak jsi dopadla.
@jananovacek Ahoj,tak jsem v pátek byla na odběru vajíček, měla jsem 2,a v sobotu volali , že máme 2 embya, zítra by měl být transfer, ještě budu volat jestli je vše ok a transfer bude.Tak drž palce.Dám vědět jak jsem dopadla 🙂
Ahoj leny, ja uz jsem tehulka, dneska jdu na prvni ultrazvuk 🙂
Drzim ti moc palecky
@jananovacek Ahoj, tak ti moc přeju a držím palečky ať to dopadne do konce 🙂 .Tak na ET jsem šla 14.2. a byly dvě.Na krev jdu 28.2..Doufám, že to vyjde.Určitě dám vědět.
Dekuju, zatim je vsechno jak ma byt 😀
Taky moc drzimm palce, Valentyn je Valentyn...to musi klapnout ;)
@leny11 Ahoj, hodně štěstí, určitě to vyjde 😵 Já jsem byla taky z minimálky těhotná, sice to nedopadlo, ale to je jiná. A je tu spousta holek, které mají mimi právě z minimálky nebo z nativu. Tak nebooj 🙂 😉
Ahoj holky, mě čeká Nativ cca 12dni 🙂 Ještě jsem nebyla na Nativu, podstoupila jsem jen IVF a KET a atak nevím co mě čeká....všem držím palečky 😉
ahojky všem! Taky uvažuji o nativu. Máme po 4. IVF chlapečka, budou mu dva roky a moc bysme si přáli sourozence. Máme jednoho mražáčka, ale také přemýšlím o nativu - protože ještě kojím 🙂, nebo o minimálce. Co myslíte, že by mělo největší naději na úspěch???
Všem vám moc držím pěsti, ať vám vyjde vaše největší přání!!!
Ahoj holky,děkuju všem za podporu a držím palce všem co do nativu jdou ať to vyjde. Není to tak hrozný při odběru to trochu píchne a pak se lehce krvácí, ale pak je to v pohodě.
Jinak jsem to nevydržela a udělala jsem si těhu test.Opět to nedopadlo ☹ .Přitom jsem do těch 2 embryjek vkládala velkou naději, že bude aspoň jedno.Tak další pokus plánuju na duben, musím si po marodění vydělat na další pokus, trochu to leze do peněz.
@martulle Držím ti palce ať se to povede.Původně to vypadalo , že v dubnu půjdem na další pokus , ale zařizujeme svatbu , a i když bude malá tak to něco bude stát.Domluvili jsme se, že na další nativ pujdem v červnu , ale mezitím mi zjistili zánět děložního čípku a zánět levého vaječníku ☹ a právě díky tomu se ve mě embryo neudrží ☹ .Takže nejdřív léčba a někdy v budoucnu další nativ.
@mufyxa ahojky,su ráda,že se ozvala...já v loni po nativu otěhotněla,ale v 8týdnu zt.Potom jsme to zkoušeli ještě na podzim a nic.Pak jsem se dala trochu do kupy a v unoru iui a taky nic.No a ted je to skoro 3týdny,co jsem podstoupila transfér 2bublinek a taky nic... ☹ ☹ No,je mě z toho na nic a dávám se dokupy a rozmýšlím se,jestli jít dál,nebo to už zabalit...A co ty?proč ses trápila,cose stalo?Jinak ti moc,moc držím palečky,at máš na tt// 🙂 písnem si zprávu,ju...moc se opatruj,myslím na tebe a posílám objetíííííí 😉 😉
@martulle DĚKUJU moc za podporu . Trápila jsem se kvůli tomu že nám to nejde a ztrácela jsem pomalu ale jistě chuť pokračovat v tom snažení a zklamání a tak jsem se nějak uzavřela do sebe a s níkým nekomunikovala až ted zase jsem ten led prolomila a jdu dál ..........také moc doufám že tam ty dvě dálnice konečně uvidím ,, 😉
HOLKY MOJE TAK PROBĚHL TESTÍK A MÁME TAM DVĚ DÁLNICE ...NEMŮŽU TOMU UVĚŘIT ta druhá je ještě slaboučká ale je tam a je dost vidět dnes jsem 11 den po ET. 🙂 🙂 🙂 😉 😀 😀 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj Leny,ja te nepotesim,jsem take po nativu a pak i po minimalni stimulaci a nic. ☹