Holky prosím Vás, jaká je úspěšnost nativního cyklu a je tady některá, která otěhotněla po Nativu? děkuji A.
Já se hlásím, otěhotněla jsem při IUI, při nativu i při minimálce, ve všech případech bylo i srdíčko ... to, že nakonec všechna tato těhotenství skončila předčasně, nemělo nic společného se způsobem početí 😖
taky mě to zajímá, takže posouvám.
taky by mě zajímalo, kolik to kde stojí. vím, že ve Zlíně 13.000. co jinde?
Ahojte holky, také by mě zajímalo jestli to u někoho dopadlo a co a jak. Tak také posouvám.
Zdravím. Jen posouvám toto téma. Kdyby měl někdo zkušenost napiště prosím.
Holky já s nativem zkušenost nemám, ale dle mého názoru pokud je žena OK a "vyplodí" dobré vajíčko(a) tak závěr už bych řekla že je stejný jako při klasickém IVF... Pokud se vajíčko(a) oplodní a vydrží do ET tak % si myslím je šance srovnatelná jako s IVF. Ale ruku do ohně za to nedám. Je to jen můj laický názor.
Ahoj nadis máš pravdu. Je to přesně tak, jak píšeš. Já mám za sebou 2 nativy, bohužel s negativním výsledkem. Právě podstupuji třetí, tak doufám, že to vyjde.
blabunko, tak ať to je teď úspěšné. 🙂
já jsem otěhotněla po nativu bohužel v 10tt už srdíčko nebylo přestalo se miminko vyvíjet ☹ ☹ byla jsem na revizi 9.6 . tak ted jsem v šestinedělí a čekám na první mrchu abychom se mohli zase snažit . 😝 😝 😝 😝
Máme z nativu holčičku...ted mám zavedené další mimi, ale 7. den po ET jsem vnoci trošku zašpinila, tak uvidime ..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jen posouvám, taky by mě to zajímalo.