Ahoj,
dnes jsem 10 den po transferu, a ráno test negativní 😢 a do toho začalo špinění..
Je to naše 3 IVF. A první IVF s dárcem.
Je ještě nějaká naděje ?
byla to 4 denní expandují blastocysta..
@kahan11 Uvidíš no :/ já většinou začala špinit 8 den a bylo jasno... teď naposled jsem měla ducha už 5 den a vyšlo to. Ale je plno holek, co mají duchy až okolo toho 10 dne, šance je vždy 🍀 to špinění je taky takové ošemetné, někdo může špinit kvůli hematomu, někdo kvůli překrvení.. já s tím moc dobré zkušenosti nemám, ale je to fakt případ od případu. Moc vám přeji štěstí, je to náročné.
držím palce
@lenka27
@laxesis
Tak nic zase se to nepovedlo.. HCG <2.3. zitra budu opet volat do Car. A toto bylo v utery tak nadějné..
Teď se jen zpětně sama sebe ptám, jestli se dalo něco od úterý změnit. Dneska jsem se dočetla, ze některé holky berou v případe špinění Ascorutin. Ja to v utery v Caru ríkala, ze to špinění je opravdu silné.
No nevím, musím se tím smířit, a musím být ráda za jednoho ⛄.
@kahan11 uprimne si myslim,ze krev zachytila jen zbytkove hcg z ovitrelle,ale kdo vi..
Po transferu si urcite brala nejaky progesteron,ktery udrzuje a staci na podporu…ascorutin se nasazuje v pripade spineni v 6-7-8 tydnu,nicmene pokud mas pochybnosti o postupu,hlavne se ptej v CARu,duvera pacientky je dulezita.
Spineni 10den po transferu + 4 denni embryo=den ocekavane MS,hormony jen asi nedovolily uplne rozjeti MS..
Ted si odpocin a drzim palce pri dalsim pokusu🍀
@kahan11 to mě mrzí :( myslím si to podobné co @kocila , ale těžko říct, už to bylo docela dlouho po ovitrelle, spíš se pustilo.. podle mě ti nějaké léky určitě dali (progesteron besins, utrogestan). Ty jsou důležité. Ale ani jeden z léků - ascorutin ani ty progesterony, nejsou až tak zázračné, aby reálně zadržely potrat, kdy se třeba přestane embryo vyvíjet dál.. Prostě jen pozdrží příznaky.. Je to těžké tady ty situace, nezbývá než věřit, že příště to dopadne 🙏 🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kolikadenní embryo transferovali? šance je vždy, ale u 5denní hb už by okolo 10 dne mohl být dušík. Každopádně držím palce!