Je ještě nějaká šance?

kahan11
12. čer 2023

Ahoj,

dnes jsem 10 den po transferu, a ráno test negativní 😢 a do toho začalo špinění..
Je to naše 3 IVF. A první IVF s dárcem.
Je ještě nějaká naděje ?

laxesis
12. čer 2023

Kolikadenní embryo transferovali? šance je vždy, ale u 5denní hb už by okolo 10 dne mohl být dušík. Každopádně držím palce!

kahan11
autor
12. čer 2023

byla to 4 denní expandují blastocysta..

laxesis
12. čer 2023

@kahan11 Uvidíš no :/ já většinou začala špinit 8 den a bylo jasno... teď naposled jsem měla ducha už 5 den a vyšlo to. Ale je plno holek, co mají duchy až okolo toho 10 dne, šance je vždy 🍀 to špinění je taky takové ošemetné, někdo může špinit kvůli hematomu, někdo kvůli překrvení.. já s tím moc dobré zkušenosti nemám, ale je to fakt případ od případu. Moc vám přeji štěstí, je to náročné.

kocila
12. čer 2023

@kahan11 bohuzel to dobre nevidim…

kahan11
autor
13. čer 2023

@kocila @laxesis Večer mi to nedalo a udělala jsem si další test, a byl tam slabý duch, dnes ráno byla čárka na testu ještě slabší.. Šla jsem pro jistotu dnes ráno na krev, abych měla jasno

kocila
13. čer 2023

@kahan11 a jak si dopadla HCG z krve?

kahan11
autor
14. čer 2023

@kocila hodnota byla 21,44 to je asi na dobre ceste, snad. Na CAR mi doporučili, abych sla i zitra na krev. Doufam, ze poroste hodnota..

kocila
15. čer 2023

@kahan11 ano,kdyz budes mit 2 odbery,uvidis zda HCG stoupa..
Aplikovala jsi ovitrelle?

kahan11
autor
15. čer 2023

@kocila Ovitrelle jsem měla 27.5.; dneska čekám na ranní krev.

lenka27
15. čer 2023

držím palce

laxesis
15. čer 2023

@kahan11 🍀

kahan11
autor
15. čer 2023

@lenka27
@laxesis
Tak nic zase se to nepovedlo.. HCG <2.3. zitra budu opet volat do Car. A toto bylo v utery tak nadějné..
Teď se jen zpětně sama sebe ptám, jestli se dalo něco od úterý změnit. Dneska jsem se dočetla, ze některé holky berou v případe špinění Ascorutin. Ja to v utery v Caru ríkala, ze to špinění je opravdu silné.
No nevím, musím se tím smířit, a musím být ráda za jednoho ⛄.

kocila
15. čer 2023

@kahan11 uprimne si myslim,ze krev zachytila jen zbytkove hcg z ovitrelle,ale kdo vi..
Po transferu si urcite brala nejaky progesteron,ktery udrzuje a staci na podporu…ascorutin se nasazuje v pripade spineni v 6-7-8 tydnu,nicmene pokud mas pochybnosti o postupu,hlavne se ptej v CARu,duvera pacientky je dulezita.
Spineni 10den po transferu + 4 denni embryo=den ocekavane MS,hormony jen asi nedovolily uplne rozjeti MS..
Ted si odpocin a drzim palce pri dalsim pokusu🍀

laxesis
15. čer 2023

@kahan11 to mě mrzí :( myslím si to podobné co @kocila , ale těžko říct, už to bylo docela dlouho po ovitrelle, spíš se pustilo.. podle mě ti nějaké léky určitě dali (progesteron besins, utrogestan). Ty jsou důležité. Ale ani jeden z léků - ascorutin ani ty progesterony, nejsou až tak zázračné, aby reálně zadržely potrat, kdy se třeba přestane embryo vyvíjet dál.. Prostě jen pozdrží příznaky.. Je to těžké tady ty situace, nezbývá než věřit, že příště to dopadne 🙏 🍀

kahan11
autor
15. čer 2023

@kocila
@laxesis
Holky dekuji, mela jsem Gynprodyl 3x1.
No jak píšete, nezbývá jen věřit. 🍀