Tak dneska na 1.UZ dopichat injekce a streda nebo ctvrtek na odber,bala jsem se jak to zvladnu,ale da se to.Sice mi ta jedna injekce vzdy udela reakci a boli to,ale pry to je normalni.Snad to k necemu bude a pomuzu nekomu k takovemu stesti jake mam doma🙂
Můžu se zeptat,co všechno k tomu bylo potřeba??Děkuji
Taky jsem už darovala, a můžu říct že to vždy proběhlo v naprostým pořádku, ale Reprofit v Brně má příjemnější přístup než Obilní trh 😉
@pavlinka21
Jen vyplníš dotazník na jejich stránce, Oni ti zavolají jak budou potřebovat. Poté si tě pozvou na odebrání krve,a budeš 2-4 měsíce čekat na to jak jsi dopadla, zda-li jsi vhodnou dárkyní nebo ne. Pokud ano, domluvíte se na přesný datum odebrání vajíček, řekne ti kdy si začneš píchat injekce, a budeš chodit na kontrolu. Injekce jsou malé a tenké, tak se není čeho bát 🙂
V den odebrání vajíček přijdeš na lačno, uspí tě a za dvě hoďky jdeš domů ;) i s penízkama 😀
Ok děkuju
ja dostala kontakt primo na dr.ktera dela v tom centru tak jsem to resila pres ni,tak posledni davka pichnuta,boli to nejvic ze vsech protoze to je dvojita davka,aby moh probehnout odber.ale zvladla jsem to a ve stredu rano nastup
@elisabeth86 a co probrani z narkozy,vse ok??ja vzdy hrozne zvracim,ale treba to bude ok kdo vi
@pavlinka21 registrace,pak odbery krve,dna testy zda je to vubec mozne,vyplneni dotazniku ohledne nemoci v rodine,pak ultrazvuky,sezeni s dr.pak dala rozpis pichani injekci,nejdriv takove ty pera jako maji cukrovkari a pak 4 s injekcni strikackou a dve ,ktere jsem si pred chvili pichla,aby mohl probehnout odber,ja byla docela sikovna zustaly jen dve modriny z tech vsech,zadny vedlejsi ucinky nic.A ve stredu odber samotny,ani se nebojim nic vim co me ceka a snad to nekomu pomuze do dnesniho dne ma na odber 12 vajicek dle dr a dnesniho UZ,tak pry to je dobry pocet
@angy84
Já jsem nikdy s narkozou problem neměla, díky bohu. Abych pravdu řekla, mám ráda ten pocit kdy mě uspávají...to jsem tak vlááčná 😀 A po probuzení, ležím tak 2-3 hoďky na pokoji, bolí tě podbřišek jako když to máš první den, dostaneš něco na bolest a šup domů,ale v ten den jsem vždycky ležela, protože jak mě teen podbřišek bolel, tak jsem ani nemohla nic dělat. Na darování byli i kamarádky a vše v pohodě ;)
tak mi zitra drzte palce,at vse bvyjde jak ma 🙂dobrou noc
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Třeba zrovna mně 🙂