Zdravim, doma mam 5 letou princeznu po IVF na jare jsme se s mym budoucim manzelem rozhodli poridit male soutozence a tak budu rada kdyz nas tu bude vic a budeme se vzajemne podporovat
Ahojky, tak já se k Vám holky přidávám jestli teda můžu 😊 v listopadu jsem měla první stimulaci,ale bohužel jsem nereagovala a tak čekám na leden na druhý pokus. Je mi 26 let a při prvním pokusu jsem měla gonal 112,5 jednotek a teď budu začínat na 150, tak doufam,věřím že to zabere
ahojte, tak my jdeme do CAR poprvé v lednu a také bysme rádi sourozence pro naši osmiletou dceru... jdeme po čtyř letech snažení... přesto stále doufám, že se zadaří přirozeně..
Ahoj holky, tak já si taky dovolím se k Vám přidat. V dubnu mě čeká první stimulace. Doufám, že manžel zvládne mi píchat injekce, protože já toho nejsem schopna 😒
@lagamba toho já také nejsem schopná, takže jestli toho budeme muset dělat, tak máme asi jedináčka
@lilienelli Taky jsem se bala ale to pero bylo supr a druha injekce uz v pohode
@lagamba @lilienelli souhlasím s @lucik253 . Taky jsem se bála ale tím perem je to vážně úplně v pohodě, nemáte se čeho bát holky. Myslím že to je to nejmenší oproti výsledku 🙂
Jak se daří holky?
@lucik253 ahojky, já to zrovna dnes úplně neočekávaně dostala, mám to nějak rozhozené po tom gonalu co jsem brala před dvěma cyklama... No a včera jsme šly s dobrou kamarádkou na kafčo a ta mi oznámila že neočekávaně otěhotněla. Samozřejmě jí to moc přeji, ale však víte jak to je...po pravdě mě to trochu semlelo
@lucik253 do třetice všeho dobrého 🙂 uvidíš že tentokrát to výjde! 😊 ja už mám jedno IVF na pojišťovnu vyčerpané, ale ještě jsem v podstatě neměla ani jeden pokus. Tak já tentokrát doufám že budu mít alespoň tolik mrazáčků co ty 🙂 jo a ráda bych se zeptala jak jsi to měla po užívání gonalu s Menzel? Já to měla vždycky po cca 40ti dnech ale po gonalu jsem to teďka dostala už po druhé po cca 20ti dnech. Tak by mě zajímalo jestli teď třetí cyklus od užívání gonalu už bude ve starých kolejích nebo ne
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ikyki Ahojky 😊 mne ceka prvni IVF