Jakou byste vybrali kliniku:
Pronatal, Iscare, Gynem nebo Gennet?
Jaké zkušenosti s nimi máte?
Díky 🙂
@reeeza ahoj, já od září jezdím do Prahy do PFC a maximální spokojenost !! Hned napoprvé se i podařilo iui, jsou tam suprový všichni, teď se snažíme znovu o iui, páč jsem potratila, ale nedám na tu kliniku dopustit 🥰 (jen píšu svou zkušenost, s ostatními, které jmenuješ, zkušenosti nemám) 😇
Dobře, děkuju 🙂
Klidně ještě někdo napište, ať vím vaši zpětnou vazbu na různé kliniky. Díky 🙂
@monochrome_karina Já jsem v Genitrix byla taky. A týden jsem byla psychicky úplně KO. Hned při první návštěvě diagnostikován hydrosalpinx v pravém vejcovodu, takže běžte na laparoskopii. Předtím jsem byla v Gynemu a nikdo nic na UTZ neviděl. Přístup paní doktorky nic moc, takovej dost povrchni a na konci si ještě za konzultaci řekne 500. Nakonec jsem to nechala být a na radu kamarádky jsem šla ještě jinam než se rozhodnu, že do mě budou řezat. První UTZ dopadnul dobře, doporučená průchodnost pomocí hycosy. Oba dva vejcovody bez problémů průchodné.
@pufikova, uff. Dobře, že tam nejdu. Nakonec jsem zvolila FertiCare a jsem spokojená. Děkuji za info!
@felis ahoj, vaše zpráva mě zasáhla přímo do srdce. Jsem pacientka v Genitrix a ráda bych se vyhnula traumatu. Můžu ti napsat přímo? Potřebuji nutně poradit. Byla bych vám moc vděčna! s pozdravem
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@reeeza ahoj, heleď... jak mi řekla moje doktorka po velmi spatne zkušenosti v Genitrix, tak vždycky a všude můžeš narazit na debila nebo krávu. Taky jsem to řešila, četla recenze... až mě z toho bolely čelní lalok 🤣 nakonec jsem se na základě recenzi objednala do zmiňovaného Genitrix a zkušenost to byla strašná, traumatizujici. Zpracovávala jsem to 3/4 roku na terapii a dostala mě z toho právě až moje gynekolozka na pravidelné prohlídce. Vyber intuitivně i třeba podle toho, jak je to v dané lokalitě s parkováním anebo jaké mají stránky anebo podle fotek, jestli se Ti líbí prostředí. Dej si svoje kriteria na papir... většinou pozitivní recenzi napíše ten, kdo otehotni a úspěšně porodí. A příčin neplodnosti je prostě bambilion. Důležitý je přístup a kazdemu vyhovuje neco jineho a neco jineho take očekává... No a ještě jedna vec: reprodukcni medicína je byznys. Ať slibuji, co chtějí, že je svět báječný, krásný, růžový, béžový... tak je to prostě byznys.