ahoj holky, prosím vás, kdo máte zkušenost, jaké jsou objednací lhůty na 1. konzultaci v pražských CARech, jak moc dopředu je vhodné se objednat aby byl termín aspoň trochu podle mých představ? A je potřeba se objednat na nějakou konkrétní dobu cyklu nebo 1. návštěva je čistě taková informační? Děkuju moc za odpovědi!
1.info je čistě orientační, s informacemi o možnostech atp. Gennet cca 9 týdnů, možná se to zlepšilo, teď nwm.
1. návštěva je většinou informační, manželovi udělaly hnedka spermio a mě braly krev, ale to bylo tím, že sem náhodou byla v tom správném dni cyklu kdy se toto dělá, jinak obj. lhůta Apolinář cca2 měsíce, ale mi měly štěstí a když sem tam volala, tak jim akorád někdo vypadl, takže sme šly na první návštěvu po měsíci 😉
do gennetu i víc než 2 měsíce a musíš mít zprávu z gyndy.
do Pronatalu mě objednali následující týden a hned udělali vyšetření a manželovi vzali krev!!!! to bylo bleskovka.
Ahoj, koncem března jsme byli v Gennetu poprvé a objednávala jsem se 2 měsíce dopředu. Takže přesně jak říkají ostatní holky.
Ahoj, já jsem se minulé pondělí objednala do Pronatalu v Hodkovičkách,dostala jsem termín hned v pátek a dnes mi udělali první testy. Doc. Vobořil řekl, že tento cyklus obětujeme testům a příští se začneme snažit.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Za nás bylo 2 měsíce do Gennetu...