Poradíte , jsem bezradná, máme zmraženy 4 embrya ve stadiu - morula, blastocysta. Prý rozmražení těhto embryí je horší s menší pravděpodobností než méněbuněčná. Prý se rozpadají a neuhnízdí. Co zaváděli vám při Ket.
Děkuji
Te´d při posledním jsem měla jedno 6ti a jedno 8mi buněčné, a budou jim 3 roky 😉 Ale i při předchozím jsem měla jedno 5ti a jedno 6ti a nic z toho nebylo.Ale tímto bych se nestresovala,každá zareaguje jinak,určitě tady jsou i maminky co otěhotněli s morulkou nebo blastocystou,věř že se to povede 😉 Držím palečky 😉
Určitě blastocysty mají největší šanci, mají nejvíc buněk a nejlíp přežívají rozmražení, tam kam chodím píšou myslím 98%. A taky se pak ty embryjka vkládají v době, kdy patří do dělohy ne dřív
\u nás o tom rozhodují lékaři, vezmou to embryo které bylo mražené v nelepším stádiu vývoje.
Mě zavedli jedno dvou a jedno čtyřbuněčné embryjko a jsem v 15 týdnu. Byl to můj 10tý Ket.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já byla na OPU teď v sobotu, ale vše se muselo bohužel zamrazit, ET teď být nemůže. A právě jsem se ptala embryoložky v jaké stadium je zamrazí, tak říkala že hned po oplodnění, že je to lepší. V neděli když jsem si volala, kolik vajíček se oplodnilo, tak mi i říkali, že je zrovna zamrazili. Tak nevím, takhle mi to bylo řečeno...