Ahoj jsem 10dni po ket. Test jsem zatím nezkousela ale už mi mešká 2dny menzes. Ale mám takové mírné bolesti v břichu... Takové slabší jako předmenstruacni. Může se jednat o začátek těhotenství. Měla to některá z vás? Jak byste tu bolest popsali? Děkuju 😊k Dr. na krev jdu za 2dny😊
@2hanah moc děkuju za odpověď 😊tak doufám že ms už nepřijde, není to můj první pokus ivf😥modlím se😊já právě už několik dní chodím a říkám už to dostanu už to cítím ale je to taková menší bolest než před ms😁
@denisa777000 taky jsem měla několik dní bolest jako před MS. Je to v podstatě docela totožné. Tak přeji ať se zadaří 💕
@cherie24 tak doufám že máš pravdu ❤️děkuju za odpověď 😊
Holky já jsem dneska taky po KET. Jaky jste měli prosím režim?byli jste v klidu nebo jste fungovali normálně?díky za info
@zuzicek2013 ahoj mě bohužel první pokus nevyšel. Teď jsem na druhém ket a řekla jsem si že budu tentokrát odpočívat ne jako minule když to nevyšlo. Takže jsem na pracovní neschopnosti a první 3dny jsem jen ležela spala došla jen na jídlo záchod a rychle osprchovat ve vlažné vodě. A od 4dne už doma funguji domácí práce max nakoupit ale žádná zátěž 😊 minulý pokus jsem si vyčítala že jsem neodpočívala a koupala se v horký vodě takže teď to nedělám. Držím palce ať nám to vyjde ❤️
@zuzicek2013 mám za sebou 8 transferů. Žádný režim neměl vliv na výsledek. Je to o kvalitě embrya, sliznice a taky o dávce štěstí. Držím palce
@denisa777000 Tak já podle popisku myslím, že se zadařilo, tak tiše držím pěsti. Znám to dobře, švagrové se tak stal zázrak z ivf a po 15-ti letech se dočkala vytoužených dvojčat.
U prvního ket taky pocit na ms, ale spis takovy pichani, ted u druhyho vubec ale vubec ani nevim, ze jsem tehotna. Test si uz klidne udelej, jestli tam něco je, tak uz bude pozitivni. A ms ti muzou drzet prasky utrous apod. Pokud je beres. Hodne stesti 🍀
Holky a dělali jste něco abyste podpořili uhnízdění?
@zuzicek2013 Pry pomaha jist para orechy a ananas. Z ananasu ten stred, takze cerstvej, ne z konzervy. Je to samozrejme blbost a jen takova babska rada, ale mne to pri tretim pokusu (po 2 neuspesnych) cirou nahodou pomohlo, tak muzes zkusit jako placebo 😀
@denisa777000 Jo, stejna bolest jak pri ms, ale o dost slabsi. U neuspesnyho ket jsem necitila bud vubec nic, nebo bolest dole v zadech. Ale muze to byt fakt ruzny, neni to nijak smerodatny.
@clairexr a jaká jsi měla pocity při úspěšném KET?já nevím jednou se bojím,že nic,pak si říkám,že jo...mámu toho různé pocity.a u úspěšného KETU jsi měla jaký režim?ležela jsi nebo se chovala normálně?
@clairexr děkuju za odpověď. Chtěla bych se tě zeptat jestli jsi taky brala utrogestanu? Já ho brala i pokus který nevyšel předtím a menzes jsem dostala i s utrogestanem a teď čekám a 4 dny meškám a mám taky utrogestan.... Zítra na krev.. četla jsem že někdy utrogestan brání a zastavuje menzes. Ale je možné aby Jednou ji nezastavila a po druhé zastavila? Nemáš zkušenosti? Moc děkuji za odpověď 😊
Muze 🙂 ja mela takove slabe MS, tak drzim pesti!
@denisa777000 Ja jsem jednou dostala ms jeste pred kontrolou v caru, a podruhe to bylo asi den pote. Zadny poradny meskani se nekonalo. Muze to byt ale ruzny si myslim.
@zuzicek2013 Urcite zadny polehavani, delej vsechno jak jsi zvykla, krome nejake extremni namahy samozrejme. Uz si to moc nepamatuju, ale lehci bolest bricha jak pri ms, bolest v prsou a myslim, ze me i trochu bolela hlava (coz se mi jindy nestavalo). Drzim moc palecky 🙂
Holky tak jak jste tady na tom?já dneska 5 den po KET a je to teda hrůza to čekání,první dva dny mě pobolivala hlava,jinak nic a třetí den mě tak dloubalo v pochvě a pobolival podbřišek,tak nevím no 🥴,teď mě občas pobolivala podbřišek ale min,člověk se nechce pozorovat,ale stejně se pozoruje.testovat mám až příští neděli,ale pokud nedostanu MS,tak asi testu už 10 den.
@denisa777000 2 dny zpoždění ještě nic neznamená.. moc na to nemyslete a zkuste ještě chvíli počkat 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@denisa777000 Jo, přesně, bolest jako při lehké ms, pak později i pnutí, tahání, tam toho bylo😅 ale u druhého a třetího dítěte už skoro vůbec nic. A bezpečně jsem to vždycky poznala na prsou, ta byla jiná než při ms, víc "nalitá" a větší, držím moc pěsti😉