Ahoj holky pred 4 dny jsem byla na odběru vajicek / mela jsem jich 30 z toho 20 pripraveny k oplodnění/, beru ted na noc léky a to utrogestan a dostrinex, za 15 minut po nich spím, v noci nekdy halucinace, jinak mam břicho jak v 6. Měsíci totálně vypoukly a to jsem hubena, a kdyz dlouho jdu tak mam otekly nohy. Říkám si jestli to neni po stimulaci jeste, mela jste to některá taky ? Diky všem za pomoc. Ps: piju ty 3 litry denně a jim hodne bílkovin 🙂
@pocahontas007 Já nevím, jak 4 dny po odběru. Já měla podobné stavy už pár hodin po odběru, břicho se mi doma strašně nafouklo, bolelo, bylo mi celkově dost blbě, měla jsem před-kolapsový stavy s halucinacema, po konzultaci s CAR, jsme jeli obratem do nemocnice, byl z toho hyperstimulační syndrom (vaječníky byly velké jak pomeranče) a týden jsem tam ležela. Ředili mi krev a dostávala jsem něco na odvodnění, strašně jsem zadržovala vodu, takže kontrolovali, kolik vyčůrám, tlak atd. Doma jsem si pak asi měsíc píchala injekce na ředění krve a železo. Ale nechci tě strašit, třeba to co máš je normální stav, zavolej do CAR a zeptej se, ať máš klid 🙂
Břicho me vůbec nebolí, ale mam ho fakt jako těhotná, a ty stavy myslim, ze jsou po tech prascich, ale musi to byt hrozny svinstva:((, jsem po nich malatna, a unavená , bolí me prsa , proste jak v jiným stavu , snad to za týden odezní :(
Mam nařízeny klidový režim az do ET, žádný cviceni nic, dodržovaly jste to takhle přísně? Dekuji všem za reakce
@pocahontas007 Já měla od odsátí vajíček neschopenku, až do potvrzení těhu z krve dokonce se zakázanýma vycházkama, takže klidový režim určitě ano. Jinak to co popisuješ opravdu vypadá na hyperstimulák, kolik denně vypiješ tekutin? Mě po OPU doporučovali 4-5litrů právě kvůli tomu. A hodně bílkovin, libové maso, sýry, tvaroh... Pokud by si hodně natýkala, nebo tě bolelo břicho tak určitě vyhledej doktora, není to žádná sranda. Ten druhý lék neznám, ale u utrogestanu předejdeš nežádoucím účinkům tím že ho nebudeš polykat ale zavádět do pochvy. Držím pěsti ať vše dobře dopadne 😉
Dekuji, je pravda , ze kdyz jsem ho spolkla , ta noc byla silena. Horší jak, kdyz jsem zavedla spodem. Ja čekám na embryotransfer az na konec března
Vypiju tak 3 litry denně, tak zkusím jeste přidat a kazdy den , jim na oběd maso🙂
@pocahontas007 Tak snad už se to bude lepšit 😉
V den odběru mě šíleně bolelo břicho a to až po příjezdu domů,takže pár hodin po...bylo to šílený,ale další dny v pohodě,bez komplikací.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, nohy jsem oteklé neměla, zato křeče v břiše a celém těle týden po odběru vajíček. Zkus vydržet, ono se to zlepší, i když je to na prd ten první týden.