Jak probíhá KET a šli jste na něj ihned?

verajan
1. únor 2019

Holky jak probíhá KET, nemám žádný problém MS chodí v termínu, sliznice krásná... Ptám se jen kdyby nám nevyšel ET.🙄 Máme 3 mrazácky. Je dobré jít hned další cyklus? A dávali jste někdo 2 emryjka? Děkuji 🤗

malanoha
1. únor 2019

U nas v caru delaji mezi ET a KET 3 mesice pauzu. Asi aby si telo odpocinulo. Ale muze to byt jinde jinak. Pokud mas bez problemu prirozenou ovulaci, tak se dela Ket v prirozenem cyklu. Ultrz se ovulace hlida, jak probiha a tesne po ni se vlozi embryo. Pak se to obvykle podpori nejakym Utrogestanem. Davali jsme dve embrya a mam jedno dite.

lucik253
1. únor 2019

@verajan Ahoj mne ET v rijnu nevysel a KET v listopadu taky nee. Pak byly Vanoce atd. Ted jdu k mudr 5.2 a v unoru zas KET. Cca 10dc ultrazvuk a cca 18dc cyklu vlozeni

verajan
autor
1. únor 2019

@malanoha pořád nevím jestli vložit 2 nebo 1 😌, u nás se pauza nedělá.

verajan
autor
1. únor 2019

@lucik253 a už žádné injekce nebo stimulovat čím?

lucik253
1. únor 2019

@verajan Mne dala od 2dc Estrofem 1-1-1 a 5dni pred vlozenim se zavadela Utrogestan 4-0-4

verajan
autor
1. únor 2019

@lucik253 díky 😌

lucik253
1. únor 2019

@verajan neni zac 🙂

malanoha
1. únor 2019

@verajan tak pokud ovulace funguje od prirody dobre a sliznice roste, tak co by jsi chtěla stimulovat? Tak to ti nikdo neporadi, jestli jedno nebo dve😉 Zalezi na tobe, jestli chces risknout dvojcata.

malanoha
1. únor 2019

@verajan A Estrofem se dava, kdyz ovulace dobre nefunguje.

nita1984
1. únor 2019

My dávali 5x jedno, 2x dvě a ze sedmého pokusu (druhého po dvou) jsme 5+4 s dvojcatky 💖💖

nita1984
1. únor 2019

@malanoha není úplně pravda. Estrofem se dává v různých případech. Já mám ovulaci naprosto v pořádku a přesto přirozené cykly nevycházely, takže jsme zkusili stimulovany a teď vyšel. Takže důvody pro stimulovany mohou být různé.

verajan
autor
1. únor 2019

@malanoha já nevím neznám to ještě jsem nebyla na KET takže nevím jak probíhá minule jsme neměli co zmrazit a teď naštěstí máme. Myslela jsem že to 2 klapne hned... No a tak proto se ptám.

verajan
autor
1. únor 2019

@malanoha taky jsi dávala 2 embrya a máš 1 dítko 😌 je to risk ale co, je zas větší naděje. Vím že u nás v caru se ta pauza nedává, ale díky hlavně mě zajímala ta stimulace neznám tenhle postup 😊

verajan
autor
1. únor 2019

@nita1984 gratuluji 😍

xxxdeny
2. únor 2019

Sla jsem ob cyklus... Et nevysel, ket se 2 embryama vysel, 5+5 odeslo jedno z dvojcatek, ale druhe se udrzelo, ted jsme 25.tt

verajan
autor
3. únor 2019

@xxxdeny děkuji 😊 a gratuluji, aspoň že se jeden bobek udržel 😍

lucik253
5. únor 2019

Ahojky, tak v unoru KET nebude. Ted cekam kazdym dnem menstruaci a pak pujdu cca 12dc na hysteroskopii delohy a odber sliznice 🥺