Co vám pomohlo, abyste se tím tak netrápila? Nějaké bylinky, meditace, cvičení, psychoterapie, konkrétní činnosti, abyste si psychiku pozitivně zaměřila a přežila to nekonečné období IVF a opakovaných KETů... Ideálně zkušenosti někoho, kdo podstoupil několik neúspěšných pokusů a ještě má sílu, pokračovat dál, ale potřebuje se udržet v psychické kondici, aby se to mohlo povést. Díky 🙂
Otehotnela jsem po 11letech snazeni a neuspesnych pokusu v ruznych CARech, nebyt viry v Boha, asi se zblaznim... Tak nejak jsem podvedome vedela, ze se to jednou podari.. modlila jsem se za dite a ted mam 3 ❤
@marticcelli To je pěkné 🙂 Tak hodně sil, ať jste spokojená rodina.
@kelerub ty blaho... 19 let a takhle pozitivně laděná odpověď 😊... krásný! Ať se daří!!! Ja zvažuju hormonální jógu i kdyby to naaaahodou napoprvy nevyšlo (první IVF po 40ce, jedno zdravý embryjko)... a souhlas - partner v tom jede s nama, tak na sebe musíme byt hodni... štěstí a smích jsou zázrak 🙂)
Syn je ze 7. KETu, teď to vypadá, že z 8. KETu čekáme druhátko. Mě hodně pomohl osobní kouč, srovnat si v hlavě, kolik tomu ještě jsem ochotná obětovat atd plus akupunktura
Myslím si, že je důležité být v klidu, nějaké bylinky nebo tak. Hlavně vydržet, dostanete na klinice podporu a taky je darování vekou šancí pro páry, kterým to nejde.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já 4 kety, 3 potraty, 1 mimodelozni, komplikovana stimulace a chodím dlouhodobe na psychoterapii a moc si to chválím, bez toho bych nebyla tim, kým jsem a nevím, jestli bych to vůbec prezila...