Ahoj spolubojovnice.
Začátek stimulace cca za měsíc ...něco co Vám pomohlo se uklidnit? Nějaký doplněk stravy co podpořil stimulaci? Užívám vitamín s Inositolem jinak nic. Snažím se vyhýbat alkoholu, sporotvat a stravuji se tak normálně. Rozhodnutá jsem, ale nějak se s tím nemůžu úplně vyrovnat podporu od manžela mám, ale ne nějak hlubokou....určitě na to nemyslí každou minutu jako já a úplně semnou cesta jak to lépe zvládnout nehledá.
@drndadrnadova my mame ivf za sebou a klaplo napoprvé... Podporit to muze clovek max. zdravym zivotnim stylem... Jak jsou na tom manzelovy spermie? Pokud nic moc, tak by mel zacit zobat vitaminy 🙂 preji hodne stesti, je to psychicky i fyzicky dost narocne 🍀
@drndadrnadova Podpor to hlavně svoji psychikou. Nemysli na to každou minutu. Ja když zacala s prvním ivf, tak se mi strašně ulevilo, že to někdo vyřeší za nas, kdyz my už jsme pomalu frustrovani, jak se během plodnych dnu snažíme a děláme, jak nas to strašně baví, kdyz je to takhle jak "na baterky" a není to takový to spontanni. Pred 3 roky jsem po ET jela na firemní teambuilding a zadarilo se hned napoprvé. Ted absolvuji 3.ivf,chceme další mimi a vůbec to nehrotim. Dneska ET a testuju přesně za 14 dni, pokud to do te doby nedostanu a nechám to osudu! Prostě to mám v hlavě asi vyřešený jako tentokrát a to je to, co mě pomáhá. Jinak z bylinek doporucuju třeba kontryhelovy cas (od 1dc do ovulace), ne denne, ale sem tam, ma zlepšit/zvysit sliznici a jinak sem tam zobu vitaminy pro snazilky a 1.trimestr,koupila jsem v lekarne. Držím palce!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já brala různé vitamíny a minerály, ale to už dlouhodobě, celou dobu, co se nám nedařilo otěhotnět - C, D, E, kyselinu listovou, b-komplex, hořčík. Potom jsem byla na Mojžíšové na mobilizaci kostrče, ale na to jsem taky chodila už delší dobu před, ne vyloženě účelově před IVF, ale je to prý dobré před transferem jít na fyzio, aby tě trochu uvolnila. A taky jsem cvičila jógu na uklidnění.