Ahoj holky, v pátek jsem byla po stimulaci na odběru vajíček v CARU a jako dobrý, jen trochu pobolíval podbřišek. Dali mi kapačku a pak to bylo v pohodě, tak mě pustili domů. Během dne se mi ta bolest ještě objevila a včera úplně v pohodě. Ale večer mě začalo divně bolet v podbřišku, takový tlak, nevím jak bych to popsala. Zaváděla jsem večer utrogestan na doporučení z CARU a ráno mě bolelo břicho ještě víc.Do toho jsem nemohla pořádně na velkou, tak jsem si myslela, že mám asi větry nebo tím, jak jsem prodělala ten drobný zákrok - odběr vajíček, tak je to prostě propojený a je to citlivý. Nakonec jsem na velké byla, ale místo aby se mi po ní ulevilo, tak to bolí pořád, kdykoli si sedám, tak je to taková tupá bolest v podbřišku, nebo jakýkoli otřes - třeba hrbatá silnice, když jsme jeli autem . . .
Je to normální ta bolest po odběru, měly jste to tak taky? Nemám to radši zavolat do CARU a konzultovat to s nimi, nebo jít raději zítra na kontrolu?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anicka1211 Ahoj, pokud se nebudeš dál cítit, tak za zavolání do CAR a konzultaci nic nedáš... budeš i klidnější.. já mám tyto bolesti pokaždé, vždy bylo nejhůř po odběru a pak klidně tři dny byl cítit každý krok, stejné bolesti, jak popisuješ...