Já můžu mít děti, ale přítel ne. Máte zkušenost?

verusberus8
24. črc 2024

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat zda je něco abych mohla otěhotnět. Muj přítel po operaci, už nemůže mít děti, ale oba by jsme chtěli.
Ja jsem zdravá proto se ptam jestli nekdo řešil podobnou situaci a řešení našli. Mě to hledání na internetu ubíjí. A úplně se v tom nevyznám. Proto prosím o radu. A jestli s tim má jekdo zkušenost aby mi poradil.
Děkuji moc

reeeza
24. črc 2024

Ahoj já moc nechápu tvůj dotaz.

Co přesně hledáš na netu že tě to ubíjí?

Jinak partner je neplodný, chcete ale děti.
Co takhle jít na umělé oplodnění a zkusit dárcovské sperma?

uzivatelkapetra
25. črc 2024

Píšeš, že je neplodný, jaké řešení hledáš? Po jaké je operaci? Někdy se dají odebrat spermie přímo z varlat, když je to u něj úplně neřešitelné, určitě existují dárcovské spermie a byl by otcem normálně on, ač ne biologickým. Každopádně s tím vším vám pomohou jedině v centru asistované reprodukce. Na netu nic víc nevyhledáš.

izz76
25. črc 2024

@verusberus8 Otěhotnění spočívá v tom,ze se spoji vajíčko se spermií. Pokud je pritel nepolodny, můžeš se nechat uměle oplodnit, použit spermie od dárce.

verusberus8
autor
25. črc 2024

@reeeza to ubíjení jsem myslela to že člověk po něčem touzi tak moc že ten život to ale vidi jinak a něco se po****. A kloudne nevim co na internetu hledat. Moc těm věcem nerozumim, nikdy jsem se o takové věci nezajímala. Až do teď

pavca1982
25. črc 2024

Hm to je odpověď jak od politika.🫣

mabs
25. črc 2024

Zajděte si na reprodukční kliniku, tam vám poradí, co a jak. Jestli je neplodný, jsou dvě varianty. Buď půjde použít jeho sperma nebo se budete muset spokojit s dárcem.

petramana
25. črc 2024

asi bych to zacala resit se svym gyn, navede vas a vysvetli, zna vas stav...

marketa1218
25. črc 2024

@verusberus8 Tak na internetu se najde hodně věcí, ale ve vašem případě chceš hledat co? Začni to řešit se svým gynekologem nebo rovnou zajděte někam do CARu. Pokud je manžel neplodný, tak svépomocí neotěhotníš.

jaja01k
25. črc 2024

Zeptej se svého gynekologa nebo se rovnou objednejte do centra asistované reprodukce. Tam vám řeknou, jaké jsou ve vašem případě možnosti umělého oplodnění. Nebo můžete děťátko adoptovat.

gruyerre
25. črc 2024

@verusberus8 objednej vás do centra asistované reprodukce. Píšeš, že je partner neplodný. Tím myslíš, že má velmi špatný spermiogram s málo spermiemi či nemá žádné spermie? Má varlata? Pokud ano, možná bude možné získat partnerovo sperma operací. Jestli nic z toho není možné, můžete dostat sperma od anonymního dárce. Vše vám tam vysvětlí.

rafo1223
15. srp 2024

@verusberus8 ahoj kludne mi napíš