IVF Zlín - ano či ne?

azzazraksestane
28. lis 2018

Máte dobrou nebo špatnou zkušenost? Děkuji

lenys1986
28. lis 2018

výbornou 🙂 a tak se chystáme zase 🙂

achpolenka
1. pro 2018

Jezdili jsme tam mnoho let. I když nám k miminku nepomohli, rozhodně je s oporucuju. Zejména dr. Krenka.

lenatko91
10. pro 2018

Já jsem tam absolvovala 3 cykly, bohužel bez úspěchu, ale rozhodně to nebyla vina lékařů. Jejich přístup je super, všechno vysvětlí, při neúspěchu hledají příčinu a snaží se hledat optimální řešení.

r3b3ka3
6. kvě 2021
Uživatel r3b3ka3 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od r3b3ka3.

Určitě ano, všema deseti!!! Mě a manželovi tam pomohli k vytouženému miminku 🙂 A švagrová byla na darování vajíček a vím že byla také spokojená s přístupem lékařů, tak jako já 🙂 I kdyby nam s mimi nepomohlo a nešlo by to, tak vím že prot to udělali uplně všechno 🙂

emakrul
24. kvě 2021
Uživatel emakrul je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od emakrul.

já jsem tam darovala vajíčka jednou 🙂 ale kamarádce tam pomohli s miminkem.. 🙂 takže supeer!