ahoj holky.dnes jsem 6 den po ivf a mám od noci,křece do břicha spíše okolo leveho žebra a vysokou horečku,
volala jsem na kliniku kam jezdime a podle doktora prý to vypadá,že se to zdařilo a že se to ve mě uhnizduje 🙂
samozřejmě moc doufám,že je to tak 🙂 ale je mi fakt zle,mám co dělat slézt z postěle a prý pokud to pujde nebrat paralen☹
máte někdo podobné zkušenosti?díky
Asi bych skakla na vysetreni treba ke svemu lekari nebo klidne do nemocnice.Jestli te to boli tak,ze nemuzes slezt z postele a mas teplotu,tak to je divne.Nevim co je u tebe vysoka horecka,ale je to taky zvlastni.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahoj. no sice nejsem doktor, ale to je ti asi jasny, kdyz se ptas tady🙂 jednak by me zajimalo, co je vysoka horecka...? bohuzel jsi to napsala jako otazku, takze asi nebudes moct odpovedet, kazdopadne mne se to teda moc nelibi. nemela jsi treba hodne vajicek? ze bys mela hyperstimulak? 6.den po IVF znamena co? ze jsi 6. den po transferu, nebo po OPU? ja bych doporucila volat treba svemu gyndari, nebo obvodakovi, proste nekomu dalsimu, abys porovnala to, co ti rikaji. mam za sebou 4 IVF a jeste jsem neslysela o tom, ze by pri uhnizdovani byla vysoka horecka. spis je to podle me dusledek stimulace a OHSS.