Dobry den,mame tri Iui za sebou a je tady uspesnost do 20procent a zvazujeme IVF kde je uspech pry pres 75 procent tak se ptam zda to nekomu vyslo na poprve.dekuji
Já mám zkušenost 3x IUI, pak IVF a 5 dní nato embryotransfer 1 vajíčka - nechytlo se, za 4 měsíce embryotransfer 2 vajíček - nechytly se, za rok od IVF transfer 1 vajíčka - až to se chytlo. V průběhu toho roku mezi IVF a otěhotněním jsem prožívala deprese vyvolané IVF a stimulací, dále jsme byli s mužem na imunologii, kde mi zjistili protilátky proti spermiím a nasadili Prednison 1/2 tbl na 3 měsíce a během této léčby jsem otěhotněla. Myslela jsem, že mám psychiku v pořádku, ale do IVF bych už nikdy nešla, hlavně kvůli těm následným depresím.
Mě to vyšlo 2x na první pokus 🙂
Já mám zkušenost 1xIVF (transfer 1 embryo) - nevyšlo; nyní jsem po KET v nativním cyklu (transfer 2 embryí) - výsledek zatím nevím (jsem tři dny po transferu).
vyšel nam 1.KET z 1.IVF (1.ET bylo biochemické těhu)
Mě 🙂 zatim teha furt těhulkuju,ale nemít břicho, nevim o tom 🙂 dávali sme jedno embryo.
už je to tedy pět let, ale také nám vyšlo první IVF 🙂
@krmv nám také vyšlo napoprvé, s jedním embryem
dekuji moc vsem.uvidime jak ted dopadneme po iui a zda pujdeme do IVf.resime finance a dnes nam to vypocitali ze do 20tis.totiz
tak zatím nevíme,máme po 1.IVF-jsem 8.den,ale dělali i PGD-máme postiženého syna,já jsem přenašečka,zbylo nám z 5 embryí jen 1 a zavedeno po prodloužené kultivaci,dohromady nás to stálo 15 tis.,ale bylo to 1. a měla jsem krátký stimulační protokol,uvidíme,jak dopadneme,ale úspěšnost mi říkali tak 30%,nevím,že by říkali 75???
Mě ano! 🙂
mě taky,ale skončilo to biochemickým těhu. Hned chci do KET.
Nám to vyšlo na prvý krát 🙂 tak verím,že to dotiahneme do konca 🙂
Byla jsem před 4lety na IVF v Ostravě, dali mi 2 embrya. Jedno se chytlo a máme šikovného kluka 😵
Taky nám to vyšlo napoprvé a kamarádka říkala, že už jsem čtvrtá, koho zná, kdo hned po prvním IVF otěhotněl. Držím palce.
Meli jsme dve embrya. Jedno zamlklo a z druheho je uz rocni slecna. A ano, napoprve. Drzim pesti. Cim vic pesti, tim vic stesti!
dekuji vam vsem.uvidime jak to dopadne nakonec.muzetdm me nekdo napsat priblizne jaky je prubeh kolikrat se chodi do Caru atd. asi casteji nez pri IUI.
a rikali me v Caru ze zavadi 1embryo
Chtěla bych ještě dodat, že mě to vyšlo 2x na první pokus, ale pokaždé to byli 2 embrya (chytlo se vždy jen jedno).
U prvního IVF jsem ze stimulace měla 4 vajíčka a z toho jediný oocyt, takže to byly fakt nervy, jestli se z toho stane embryo vhodné k transferu, vůbec jsem tomu nevěřila. No a teď mi tady to jedno embryo spinká 🙂. Takže nám vyšlo hned první IVF s jediným embryem 🙂.
Ale prostě IVF je velice složitý proces a určitě nelze počítat s tím, že hned první výjde. Už je složité zvolit vhodnout stimulaci, den odběru, transferu, metody,.. je toho tolik. Každopádně přeji ať máte takové štěstí jako my 🙂
Mě vyšla první minimálka IVF (minimálně hormonů) - odběr 2 vajíčka, dvě oplodněné, jedno transferované 3 den a chytlo se 🙂
A to co tomu všemu předcházelo nebylo zrovna jednoduché.
Nám 🙂
dekuji vsem
Ahoj my za sebou máme 6 neúspěšných IUI další už jsme zkoušet nechtěli sli jsme rovnou na ivf a měli jsme ze 7 folikulu jenom 1 vajíčko a vyšlo to.bude mít vlistopadu 2 roky a tento měsíc zacinam simulovat na další ivf
uvidim jak to dopadne ted po IUI a pokud ne tak zkusime Ivf.jen nevim zda by se to stihlo hned dalsi mesic.nevim co vse to obnasi totiz.muzete mdm to nekdo malinko priblizit.dekuji
Kdy se jde poprve na vysetreni pri ivf. jak nj zaátku menstruace,konci?atd.dekuji
To teda slysim poprve o tom schvalovani pojistovnou.to me tam nerekli
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mám 2 kámošky, co mají dítě z 1.ivf