Hezky den, chtěla jsem se zeptat jestli si někdo nechal vložit embryo bez různých podpůrných léku (příprava/udržení)?
Byli jsme na IVF, ze kterého máme syna. Zbyl nám jeden “mrazacek”, ale v mezidobí jsem měla CMP (lidove mrtvici). Nyní mohu dle lékařů otěhotnět, ale žádné leky kolem IVF brát nemohu.
Je to v podstatě naše jediná šance mít své druhé dítě. Tak se chci zeptat a mít tu viru, ze se to povede.
Dekuju 🙂
Nech si zkontrolovat hladiny hormonů - pokud je máš v pořádku, tak se to dá zkusit "v nativním cyklu". Ty hormony kolem jsou spíše jako podpora pro udržení embrya, pro načasování a podobně. Určitě má smysl se objednat do CAR a poptat se na to a uvidíš.
Kdybys měla řízený cyklus tak bys brala jen estroferm a nejakej progesteron plus teda injekce ovitrelle, což tak není nic proti ničemu ptz je to zase jen hormon hcg. Tyhle hormony tělo vylučuje, nejde tedy o léky. Ale i nativní cyklus lze, tzn bez podpůrných hormonů. Hodně štěstí a hlavně zdraví, ať je pokus úspěšný ❤️🍀🍀🍀
Paradoxně se nám uchytlo až vložení embrya po KET v nativu, tedy bez léků. Brala jsem pouzel Amelgen po vkladu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tartovka Utrogestan by mel stacit. To je normalni progesteron, co se v tehotenstvi stejne tvori.