Ahoj holky. S manželem jdeme na Ivf bude naše druhé. První jsme měli v Brně, ale je to pro nás daleko, tak přemýšlíme o Zlíně. Jaké máte zkušenosti? A na kolik tam to ivf zhruba vyjde?
Katryn, děkuji za odpověd, v tom Brně nás to stalo o něco míň, spokojená jsem taky, ale ty cesty jsou na nic :(
Zkus se přihlásit do fb skupinky ”IVF , IUI - zázraky se dějí”
Dozvíš se tam toho spoustu o Zlíně, v poslední době jen negativní recenze.
Ahoj, také chodíme do Zlína a já můžu jen doporučit. Cenové si myslím, že je to velmi individuální. Klasické IVF s transferem nás vyšlo kolem 25 tis. Ale měli jsme vždy do 3 vajíček k oplodnění. Minimalni s Clostylbegetem nám nevyšlo a nedošlo ani transferu a to jsme neplatili NIC!!! 2x nativ, OPU bez narkózy, ale bez zisku, také jsme neplatili NIC a poslední nativ bez narkozy, zisk 1, oplodnění a transfer vyšel na 17500 jako samoplatci. Nativ je teda ale bez léků...
Jo v tech 17500 bylo Picsi a Embryoglue
Mame ze zlina obe deti-1.cele ivf (1 et a 1 ket bylo neuspesne) cena celkem 26tis ivd+5tis ket tehdy (3roky zpet), icsi metoda,prodl.kultivace... Az 2.ivf bylo uspesne,syn je z ET,opet cca 26 tis (icsi,prodl.kultiv,oplodneni vice vajicek-odebirali mi asi 20vajicek)... a ted druhe ditko je KET (5tis). Ja na Zlin nedam dopustit,sestricky uzasne a meli jsme mudr.Krenka a maximalni spokojenost!!! Citila jsem se tam skvele, vzdy jsem dostala varianty, vzdy vse resili s ohledem na me,dokonce mi mudr zjistil PCO,coz mi muj gyndar nikdy nerekl (vedel ze se marne o mimi snazime). Ja mela pozitivni zkusenost u obou ivf behem,obou transferech (s 3 letou pauzou)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@paes tak nám sa podarilo IVF hned na poprvé, loni v září, jinak nás to vyšlo do 40tis. Mali sme viacero doktorov, ale so všetkými sme boli spokojní.