Dobrý den, byla mi nabídnuta účast na testování bezpečnosti a účinnosti ústního podání přípravku na podporu otěhotnění v rámci ivf studie zdarma. Není tu některá maminka, která se něčeho takového zúčastnila? Ráda bych si přečetla nějaké zkušenosti..😊
Ahoj, jsem po studií v Olomouci ve Fertimeda, kdy jsem si po dobu 10ti dnů pichala malou dávku zkušeného hormonu a sledovalo se jak na to reaguji, jen kožní reakce, a nejen díky tomu čekám jednovajecna dvojčata.. Ale to je náhoda😃 takže za mě proč ne.. Hlavně jsem každou návštěvu měla zaplacenou..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky,já do toho ted jdu,čeká mě to příští měsíc 🙂 Je to uplně stejné jako každě jiné ivf jen je tam rozdíl že vypijes před odebraním vajíček látku která tomu má ještě více pomoci.Jsem po 3IUI a nic,uz na to nemáme nervy a peníze je to všechno strasně drahé a tato studie je hrazená (injekce atd...) což je fajn.Vlastně mi to uz bylo jedno řekla sem panu doktorovi at si semnou dělaji co chtejí,hlavně aby uz se povedlo to vytoužené miminko 🙂 🙂 ty nervy jsou strasné 🙂 doufam že to pomuže a konečně se dočkáme.