IVF v Ostravě - kde jste byly spokojené?

kajacob
14. bře 2019

Poradil by mi prosím někdo kde nejlépe jít na IVF v Ostravě ? Jejich víc a nevím do kterého se objednat :( a kolik cca to vyšlo ? Dívala jsem se na ceníky a stejně tomu prd rozumím děkuji 🙂

knoflikarka
14. bře 2019

@kajacob Ahoj, já jsem z Ovy a jezdila jsem raději do Olomouce do IVF Clinic... Ale to tu ještě nebyl Reprofit, i když je nejnovější, tak bych šla maximálně tam, dokonce tam i dojížděl Machač, což je jedna z největších kapacit, ale pokud vím, už nedojíždí. Ostatní CARy tady mají hroznou pověst a hodně holek pak přestupuje do Olomouce nebo do Brna.

kajacob
autor
14. bře 2019

@knoflikarka aha a gyncentrum ? Partner tam byl na spermiogram , protože nám tam dala žadanku z mojí gyndy .

knoflikarka
14. bře 2019

@kajacob Tak to je snad úplně ta nejhorší možnost... Já jsem tam chodila na gyndu a byla jsem spokojená, do chvíle, než jsem si dovolila jít jinam do CARu - musela jsem změnit i gyndu. Samotný CAR má dost hrozné recenze, nepátrají po příčině, jedou dost po penězích.. Od nich snad nejvíce lidí zdrhá.

kajacob
autor
14. bře 2019

@knoflikarka aaaaaach jo tohle jsem zrovna slyšet nechtěla :( no popremyslim nad možnosti Olomouce no , děkuji 🙂

sakuraa
14. bře 2019

@kajacob My jsme absolvovali 2 x ivf v Reprofitu Ostrava v roce 2018. Z první stimulace zůstalo 1 embryo a to nakonec nebylo geneticky ok. Druhá stimulace 4 embrya - z toho 2 zdravá a potom 2 x ket a bez úspěchu. Personál byl milý, chodili jsme k Mudr. Rákosové. Ale nevyšlo nám to tam, tak jsme zkusili IVF Clinic Olomouc a dnes jsem po embryotransferu (minimální stimulace). Zatím jsme tam spokojení.

danca2719
14. bře 2019

@kajacob Také chodím do gyncentra, zatím maximální spokojenost! 😊

kajacob
autor
14. bře 2019

@danca2719 děkuji za reakci , já slyšela že je dobrý ale taky že ne tak fakt nevím :( můžu více info jak to tam chodí , co se děje při první konzultaci atd ?

biedronca
19. bře 2019

@kajacob moje znama otehotnela v Gyncentru vysel hned prvni Ket po 6 letech domácí snahy.
Ja jsem v EuroFertilu,a jsem zatim uz rok spokojena.Pristup mily,moderni prostredi,do ničeho nas nenutili,udelali naopak hned všechny vyšetření a na nic se necekalo,ma to tam spád a frkot.Což vítám ze se nic neprotahuje,neceka.
Po vsech pokusech IUI, nad na jaře ceka prvni Ivf.
Vyjde nas to pry cca do 30 tis,odhad jen orientační.
Snazime se dva roky, mam 3 potraty.je mi 28,a mimi žádné...

kajacob
autor
19. bře 2019

@biedronca děkuji za informace 🙂 nakonec jsme se rozhodli do gyncetra ale až za nějaký čas teď jsme začli rekonstrukci ať pak máme útulno a pěkně pro prcka , jestli nějaký přijde . Doufám že ano 🙂

danca2719
19. bře 2019

@kajacob Při první konzultaci se mě lékař zeptal co mě trápí s čím jsem přišla. Já to na něj vybalila, hned mi byla odebrána krev pro kontrolu hormonalniho profilu, další návštěva byla skrz výsledku odběru, následně pokračoval zákrok HSK- a test pruchodnosti vejcovodu. Vejcovody pruchodne, poté folikulometrie a genetika, na výsledky se čeká 4-6 týdnu. Odběr na genetiku jsem podstoupila jak já tak i přítel. Nakonec jsem dostala clostilbegyt a začíná naše první snažení doma po zákroku, pač jsem nechtěla na IUI když mám vše v pořádku. Jinak se snažíme už 2 roky a je mi 23 let 😊 A co se týká spokojenosti tak za mě 10000% Doktor i sestry jsou vstřícní a milí! Vše poradně vysvětli a nikdy neodchazim zklamaná či nějak deprimovana jako z reprofitu. Za mě Reprofit úplná hrůza! A to podotýkám , že jsem tam byla s přítelem dvakrát a stačilo.

kajacob
autor
19. bře 2019

@danca2719 jeeee děkuji 🙂 já se rozhodla nakonec pro to gyncentrum ... Když už jsem 3 cykly brala Clostil a nic ani maximální dávka tak už ho nebudou zkoušet ne ? Nerada bych si to neúspěšně prodloužila :(

biedronca
20. bře 2019

@kajacob Jak dlouho se snažíte?
Ja jen bych doporučila,aby jste tam šli HNED, Ono než Vás objednají, než příjde MS,aby mohli dát nějaké hormony, jestli vezmou krev, než budou vysledky....
Nečekejte po rekonstrukci, tohle můžete (ten začátek) vyřešit už ted, a pak právě až budou vysledky a všechno už budete mít doma hotovo a utulno. Opravdu, dle mého osobního názoru, bych to řešila hned. ONo než se začne "něco dít" třeba isneminace, tak to může být až za tři měsíce a více. Odhadem, teoreticky.
Mam PCOS, a než se na to přišlo,taky to trvalo. Nemam ovulaci, na Clostylbegyt nereaguji. A než doktor přišel a vyzkoušel, na co reaguji, utekly další dva cykly.
Nečekejte, zbytečně. Za tři měsíce můžete být těhotná, a tak za tři měsíce, byste to "teprve " začala řešit. Ja nevím jak dlouho se snažíte, jestli doma mimi máte, jestli byly nějaké potraty, a kolik je Vám let.
Ale na co pořád čekat, ?

kajacob
autor
20. bře 2019

Děkuji , večer to proberu s partnerem a objednám se 🙂
@biedronca ..... Vážně není na co čekat , mě je 25 snažíme se rok a půl , na Clostil nereaguji . Ovulace asi nebyla za celou dobu ani jednou . Děkuji , že jste mi otevřela oči , začnu to řešit . Určitě mě neobjednání hned tak rekonstrukce už snad bude hotová 🙂

biedronca
21. bře 2019

@kajacob Ja to jen psala ze svévlastní zkušenosti, pořád jsme čekali až budeme mít "svoje", pak jak jsme ho měli tak byla na řadě celková rekonstrukce, takže až to budeme mít "hotové" a furt se na něco čekalo......
Rikala jsem si že první mimi chci 25-26 let. A ejhle, je mi skoro 29 a mimi žádné. Snažíme se dva roky, mam zasebou 3 potraty, a veškeré vyšetření.
Ja jsem ráda,že v EuroFertilu to má spád, a frkot. Na nic se nečeká, jedná se a jede to.
Proto práve doporučuji do CARU jít hned, co nejdrív. My tam šli automaticky sami po roce snažení, bez žáadanky, prostě jstme se rozhodli a objednali. A následoval kolotoč vyšetření...
dle mého opravdu klidně dnes zvedněte telefon a objednejte, nedívejte se vubec na nějakou rekonstrukci a nespojujte to. Opravdu než tě objedají, než udělají vysetrení, než budou vysledky atd, uteče pár měsíců.