Ahojte děvčata,v listopadu nás čeká první ivf ,přidá se někdo do diskuze?Máme krátky protokol jen se bojím těch injekcích.
Ahoj, taky mě v listopadu čeká IVF. Teď píchám diphereline a jak přijde MS, začnu stimulovat. Mám dlouhý protokol. Injekcí se neboj. Píchám si kvůli jiné nemoci už čtyři roky a je to fakt v klidu. Tak držím pěsti! 🙂
Ahoj ted čekám na mršku a jde se na to mám krátky protokol a mám gonal.budeš na neschopence ne o budeš chodit do práce?
@hanach111 no s tou neschopenkou to porad nechavam, jak se to vyvrbi... Kolem OPU mam tyden dovcu a kolem ET mozna tu neschopenku. Jeste nevim... A moc nechapu rozdil mezi kratkym a dlouhym protokolem. Pro me je IVF rizikove z hlediska tech hormonolnich zmen, tak doporucili dlouhy, pritom jsem si myslela, ze setrnejsi je kratky... Jsem z toho jelen 🙂 Zatim to u me probihalo tak, ze jsem cekala na MS, pak jsem zacala brat Proveru, pak jsem zacala pichat dipherelin a ted cekam na druhou ms a zacnu pichat pregnyl. Uz spinim, tak se to rozbehne co nevidet 🙂 A ty jdes na neschopenku?
Kecám, žádný Pregnyl, ale Menopur )
Ahoj holky! Já ještě čekám, jak dopadne poslední IUI a když nic, tak v listopadu IvF. Vůbec nevím jaký protokol, nic. Mám přijít ke konci cyklu... 😖
@nektarinka_k Ahoj, vítám tě 🙂 A kdy se dovíš, jestli IUI klaplo?
@ewicka
Děkuji za přivítání! 🙂
Dnes jsem asi 6DPO. MS by měla/neměla dojít příští středu. Tak nejspíš zkusím v pondělí test. A pak budu volat do CARu..
@nektarinka_k Tak to budu moc držet pěsti 🙂 Mně už konečně dorazila MS v plné síle, tak zítra ráno na krev a nafasování léků na stimulaci a uvidím, co dál.
@ewicka ahoj kočko zaky v tom mám trochu hokej tak jsem koukla sem . https://www.modrykonik.cz/forum/asistovana-repr... pisni co jsi dostala za léky .ja jsem začala včera špinit tak doufám že se dnes rozjede at si muzu začit pěkně píchat tak jsem se toho bála a ted se těši m.
@nektarinka_k ahoj vítam tě tu mezi námi a přeji at iui dopadne dobře a nemusiš podstupovat ivf.
My se snažime od května 2012 a nic chlap spermio špatné i dobré mudr rikal ze se s nim da pracovat a jinak jsme zdravi ale těhu ani jednou ani tuk.v caru jsme od unora nebo března ted ani nevimze začatku mě cpaly clostikem atd .podstoupily 2 iui a taky nic tak snad ted věřím že se to povede.
Ahoj holky, @hanach111 díky za odkaz na krátký a dlouhý protokol. Nejdřív jsem brala Proveru na stabilizaci cyklu, pak Dipherenil na potlačení funkce vaječníků a dnes začínám se samotnou stimulací, Menopurem. Tak jsem zvědavá.
@nektarinka_k My musíme kvůli vážné genetické chorobě, která hrozí, že by mělo i miminko a PGD není možné, tak pro zdravé miminko využijeme dárcovské spermie. Je to smůla, obrečela jsem to, ale buď toto nebo nic.
Holky, není to jednoduchý, ale tolika párům to vyšlo, tak nám taky 🙂
Ahoj holky, taky se přidávám. V listopadu jdu na 3.IVF - z prvního mám dceru (3roky), druhé skončilo potratem a teď vzhlížím ke třetímu. Léky mám nafasované od včerejška takže zítra dám první injekce (Diferilin nebo tak něco musela bych se kouknout 😀) a mám dlouhý protokol takže od 21DC.
Ahoj, taky se přidám, teď mi doktorka píchla pregnyl ve čtvrtek, a za 14 dní jdu na kontrolu kvůli štítné žláze a pak by mohlo dojít na IVF, krátký protokol, vzhledem k tomu, že je mi 40 let a podle doktorky jsem drobná, štíhlá, tak prý bude lepší krátký protokol. uvidím. Zatím se cítím po pregnylu zvláštně, cítím se nafouklá. Dle MUDr máme šanci při IVF 30-35%. Budu samoplátce, takže místo vánočního dárku bude IVF. Na konci týdne se testnu, jestli se nám nezadařilo s pregnylem. Uvidíme, testla jsem dneska, vím, že pregnyl to ovlivňuje, aspoň jsem poprvé viděla //.
Ahoj holky, take se pridavam. Ceka nas prvni IVF, termin v CAR mame za tyden, tak par dni na to by se zacalo stimulovat.
Já dnes pícham druhy den gonal a už se těším na ult,zitra se budu objednavat.
Ahoj holky, to se tu pěkně rozšiřuje základna 🙂 Já stimuluju Menopurem už od 29.10. a dnes první ultrazvuk. Prý to zatím vypadá dobře, tak jsem zvědavá na čtvrtek na další ultrazvuk. Tak nám všem přeju hooodně štěstí!!!
Ahoj, přidávám se taky, čeká mě 2. IVF, tentokrát dlouhý protokol, už jsem dostala blokovací injekci, teď čekám na začátek stimulace. Berete někdo Prednison? Přemýšlím, jestli si ho nevyžádat preventivně, imunologii mi ještě nedělali a v jiných centrech ho prý dávají automaticky, ale obávám se kvůli virózám...
Ahojky, taky se přidávám, jdeme na 4. IVF s darovanými vajíčky, ve středu máme odběr no a pak ET...
@etajenka Ahoj, me Prednison predepsala minuly tyden na imunologii, ja z toho zase mela obavy. Beru ho od patku, pristi pondeli mam termin v CAR, tak snad do te doby budu bez virozy. Dr. v CARu mi prave rikala, kdybych onemocnela, mam ho vysadit. Jinak se bere asi delsi dobu, nevim, nemam s tim zatim moc zkusenost. V Gennetu je povinnost mit imunologii pred IVF, tak asi co CAR, to trosku jiny postup.
@etajenka Ahoj. Doktorka mi vysvětlovala, že prednison nedávají automaticky, ale právě jen podle imunologie (alergie na sperma apod.). Já ho chtěla, ale kvůli roz.skleroze. Občas kortikoidy beru ve velkým, a i tak mi řekli, že kvůli ivf nemusím. Jen mám dovoleno si ho nasadit sama, když bych cítila zhoršení té RSky. Takže pokud ti ho v CARu nedali, tak asi není potřeba 🙂
@donia no jo, mám z toho trochu strach, je autista a má ADHD, takže změny nenese moc dobře, ještě k tomu ta děsná puberta, no jestli se zadaří bude to mazec 🙂
@etajenka taky jsem se divila, že neberu Prednison, v jiném caru jsem ho brala při IVF i při KETu, ale teď ho neberu, prý není potřeba, tak věřím, že ví co dělají 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahoj,ja pujdu na druhy ivf. injekci se vubec neboj 🙂