Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@meyryen taky sem se právě přemístila,protože už si tam nemám s holkama co psát,když většina jich to má za sebou a mě to všechno celé teprve čeká,ale ještě pořád čekám na MS dneska sem už 31 DC,tak ještě pár dní počkám a pak volám do CAR co a jak bude,určitě tam dělá neplechu ta cysta
@baby1984 Vyšlo ti hned první IUI, tak to je teda hodně velké štěstí. Já teď mám za sebou třetí, v dubnu ještě jedno a květen IVF. Taky jsem si platila za nadstandard, měla jsem dvě pera Gonal, každé s doplatkem za 1500, ISCI jsme nepotřebovali, protože přítel má nadstandardní spermiogram a prodloužená kultivace stále 2500 + utrogestan a prednison. Teď o ISCI uvažiji, ale dr zastává názor, že v našem případě je spíše zbytečné, že tak jako tak se oplodní jen 80% vajíček, což jsme měli i přirozenou cestou....
Holky taky mě snad čeká IVF na konci května. Byli jsme v březnu, ale o miminko sem hned nazačátku přišla ☹ . Sotva sem měla pozitivní testíky začala čárka znova mizet a byl konec... Jinak už mám klučinu. Tehdy nám IVF vyšlo na první pokus, ale neměli sme mrazáčky. Teď máme ještě tři sněhuláčky tak musíme doufat. Jestli to teď nevyjde musíme snažení přerušit a musím hledat práci. Co se pěněz týče je to hrůza. Potřebuju darovaný vajíčka, takže nás to tedy vyšlo na 50 000 a teď na 55 500. Ketík bude stát 5200...
i my to tajíme u malý sme to řekli jen rodičům a nikomu jinému a tohle taky tak asi bude.Já vím,že není za co se stydět v dnešní době,ale stejně nepotřebuju aby nás lidi pomlouvaly 😒 je to rodinná záležitost a je do toho všem houby.
@baby1984 Rodiče přítele se na vnoučátko neptají a moje mamka by hrozně moc chtěla, ale nechci jí říkat, že v tom už něco podnikáme. Mrzelo by jí, že s tím mám takové trápení a musím podstupovat IVF. Nervovala by se a nespala by z toho, takže až bude co oznamovat, tak jí to řeknu, ale zatím není co....
ahojky, já se dovím v pátek, kdy to vypukne, možná hned na konci tohoto týdne nebo až v půli května, záleží, kdy mi to schválí pojišťovna, už se teda nemůžu dočkat tohoto pátku, abych si zavolala, jak to vypadá se žádostí.eva
no mě to šlo 29.3. tak uvidím v pátek
Ahojte holky,tak já jdu s manželem v květnu na první IVF jedem do Zlína na Tomášov.máme za sebou 3IUI a tak nemáme jinou možnost.jsme v očekávání za týden jedem ještě na výsledky na genetiku a pak už budu jen čekat na MS a druhý den si začnu píchat onjekce a pak 12den máme domluvený ultrazvuka pak odbr vajíček a máme domluvenou prodlouženou kultivaci manželovo sp.je vetšinou špatné a je vždy pod hranici tak at máme jistotu 🙂 když to stojí olik peněz.ale moc se těšíme
Ahojky, ještě nevím přesně kdy, ale též tak předpokládám 🙂
Ahoj holky, mě čeká IVF v červnu, na začátku června bych měla začít stimulovat.. Mám 1 neúspěšný pokus za sebou před rokem a samozřejmě, stejně jako vy všechny, moc doufám, že to tentokrát vyjde. Musíme se pěkně povzbuzovat. 😉
Z 1. IVF jsem byla otrávená a říkala jsem si, že se mi do toho už znovu nechce a teď už se docela těším, až to všechno znovu vypukne! 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak já se z dubna přemístím sem, IVF mi vychází na polovinu května 😎