Ahoj holky je to sice ještě ve hvězdách ale chtěla bych vědět v kolika letech jste šly na umělé a jaký byl důvod? Podařilo se vám pak otěhotnět přirozeně? Měly jste kvalitní vajíčka a oplodnění. Já plánuji ivf už příští rok v létě bude mi 32 let tak bych chtěla znát vás názor kolik ivf jste měly a jestli se zadařilo ve vašem věku. Díky za odpověďi
Ahoj, já jsem byla v 25 po 6 letech snažení, na druhý ket se povedlo, jsem 27 tt.
@luciebelohradska31 Ahoj ja jsem do IVF sla loni v rijnu a bylo mi 31. Odebrali 21vajicek, 8 nej embryi bylo.
Koncem rijna vlozili ale nechytlo se,pak listopad a zase nic ☹ dalsi vlozeni letos v breznu a chytlo se ale v 10tt prestalo bit srdicko 😓
Vlozeni ted v zari vyslo a zacinam 13tt,v pondeli mne ceka screening...hrozne se bojim aby to ted vse uz konecne vyslo
My jsme meli prvni cyklus v mych 26. Manzel je na voziku, takze u nas nemelo ani smysl cekat, zda se zadari prirozene. Nebo spis teda, hned od zacatku vztahu jsme nikdy nepouzivali ochranu a neotehotnela jsem. Manzel musel mit operativne extrahovane sperma. Sest pokusu s jeho spermiemi a mymi vajicky nevyslo, sedmy pokus s mymi vajicky a darovanymi spermiemi taky nevysel, coz poukazalo na nejspis spatnou kvalitu mych vajicek. Osmy pokus byl s darovanymi vajicky i spermiemi a ted jsem v 9.tt s dvojcaty. Je mi 30.
Wow holky děkuji moc vám držím palce a obdivuji vás za váši trpělivost já mám už jeden vejcovod snažím se o mimi teprve 5 tým měsícem ale nechci se snažit díl jak rok skrz můj věk první snažení mi trvalo 9 měsíců a byly to nervy teď mám strach aby se podařilo dala bych život za to mít aspoň jedno dítě zažít normální těhotenství
Poprvé ve 27 letech, já jsem neměla menstruaci ani ovulaci sni po Clostilu, tak nebylo na co čekat. Na druhý pokus se podařilo, rodila jsem v čerstvých 29.
Prvni ve 26. Vysledek 5 kvalitnich embryi, otehotnela jsem pri druhem KETu. Duvodu k ivf bylo vic, mensi i na me strane, ale ten nejhlavnejsi neplodnost manzela. Druhe ivf ve 30ti. Vysledek 10 kvalitnich embryi. Otehotnela jsem pri prvnim KETu.
v 26 a vysel hned prvni pokus, problem byl u obou. a pak kdyz mel syn rok jsme si jednou rekli ze stejne prirozene neotehotnim a z toho mame dceru 😀 😀
Ahoj, my zacali chodit do CARu v mych 31 letech (partner 36 let) po 2 letech snazeni doma. Nejdriv jsme absolvovali 2x IUI, pak 3x IVF a 2x nativni cyklus (1x nebylo vajicko, podruhe bylo). Ani jednou se nic nechytlo a nikdy nezbylo nic na mrazeni. Pritel ma horsi spermiogram, ja PCOS...do toho jsme museli prelecit oba ureaplasmu (snad to pisu spravne), a ja pak brala jeste Medrol, protoze jsem mela protilatky proti spermiim.. Uz se v CARu zminovali o darcich, my uvazovali o adopci. Jela jsem do laznich, pak jeden nativni cyklus a nebylo ani vajicko, hned dalsi mesic dalsi nativni cyklus a ted jsem v 31tt. Nevzdavat se a porad verit. Jednou to fakt klapne 😊
První Ivf jsem podstoupila ve 23 letech z důvodu, že manžel je po rakovině varlete. Druhé ivf ve 26 letech
Dvě tehu přirozene, treti ivf ve 40letech a 5 měsících
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ivf jsem podstoupila v 29 letech, po 4 letech snažení.
Před ivf jsem jednou otěhotněla přirozeně, bohužel ne do konce. Pak už to nešlo. Nejprve jsme zkoušeli iui, hned první bylo úspěšné, ale zase jsme o to přišli. Po dalších x pokusech iui jsme to vzdali a šli do ivf.
Odebrali mi nějakých 21 vajíček z toho 8 zůstalo.
A až druhý pokus byl úspěšný.