IVF v Eurofertil Ostrava - jak to hradí pojišťovna?

lucajde
28. črc 2018

Dobrý den. Je mi 22let a teď v srpnu mě čeká poslední IUI , chci se zeptat zda IVF je hrazeno pojistovnou..na internetu jsem se dočetla, že pojišťovna hradí 3 cykly,jak to tedy doopravdy je? Děkuji za Vaše zkušenosti 🙂 hezký den

weewisek
30. črc 2018

Ahoj ivf ti pojišťovna platí ale jen část vždcky nějakou částku si zaplatíš... Záleží jaké léky dostaneš kolik ti odeberou folikulu kolik s toho bude vajíček a kolik ti jich zamrazi. Já sice chodím do reprofitu taky budu mít v srpnu poslední iui a pak jdu na ivf pokud to nevyjde . A doktorka mi řekla že ať počítám kolem 25 000 ale může to být min ale i víc to už záleží co vše ti budou dělat nebo co si připlatiš...

wiwiska
31. črc 2018

@lucajde ahoooj zdarma to určitě není.. já jsem teď po prvním.ivf.. právě v eurofertilu.. nemáme nic darovaného.. vše svoje a platily jsme 24.000... co jsme se tak bavily tak skoro všechny platily stejně jako já..

klerik
31. črc 2018

Já taky sice chodím do Reprofitu v Ostravě, ale tak jak tady píšou holky za léky na stimulaci, ICSI, PK a dvě pejety zmražených budeme platit 25 000. My k tomu ale ještě připlatíme dalších 20 000 protože máme spostu dobrých embryí ke zmrazení a to je dost drahé.

lilavatty
17. srp 2018

Ahojky, sepisuji na blogu informace ze všech CARů, mrkni se ....
www.denikbudoucimatky.wordpress.com