IVF u Apolináře, máte zkušenost?

nelinkasari
29. říj 2015

Ahoj má někdo zkušenosti s ivf u Apolináře

kvetinka84
29. říj 2015

Ano, já, co bys chtěla vědět?

monyna83
10. lis 2015

@nelinkasari Já také, klidně se ptej... 🙂

nelinkasari
autor
11. lis 2015

Ahoj jaký je tam přístup v IVF

monyna83
11. lis 2015

@nelinkasari Nerozumím úplně Tvé otázce, jaký je přístup? Je to CAR, čili odborný.
Co konkrétně Tě zajímá? Já jsem tam podstoupila 3IVF a super. Cca za 14 dní rodím. 😉

kvetinka84
11. lis 2015

@nelinkasari také přesně nevím, co tě zajímá, nechceš vědět spíš, jaký je postup? Já jsem také postoupila u Apolináře 3 IVF a vedle v ložnici mi spí 2 nádherné děti, nemůžu si je u Apolináře vynachválit

monyna83
11. lis 2015

@kvetinka84 Přesně tak, vůbec ale nerozumím, co znamená termín "přístup v IVF"? Co si pod tím představit? Jednoznačně profi, lékaře jsem si vždy vybírala, buď Řežábka a nebo Jirsovou. Za mě TOP kapacity. Jinak super, relativně nejlevnější CAR... Ale to dotyčná musí sama napsat, o co konkrétně se jí jedná 🙂, co jí zajímá 🙂

kvetinka84
11. lis 2015

@monyna83 Souhlasím, také jsem chodila k as. Řežábkovi, když to šlo, super profesionálové, lidský přístup, vše rychlé, minimum doplatků, úspěšnost vysoká.

monyna83
11. lis 2015

@kvetinka84 Přesně tak, my tedy vždy nechali ICSI, když to vezmu, kolem a kolem, tak s doplatky za hormony, ICSI a tak, vešli jsme se do 20-30 tisíc za jedno IVF...
Nyní z toho bude za pár dní Oliverek a já nelituji jediné koruny, naopak... Právě Dr. Řežábek nám v pátek 13. (března) transferoval 2 embryjka a jedno je Oliverek. Druhé to bohužel cca ve 13. tt vzdalo... Ale i tak děkujeme pánu Bohu, CAR u Apolináře a právě jemu za zázrak, který nosím pod srdcem...
Po 7 letech snažení se nám plní sen 🙂

kvetinka84
11. lis 2015

@monyna83 u nás jsou problém moje neprůchodné vejcovody, jinak bylo vše v pořádku, jedničkový spermiogram, vajíčka OK, nepotřebovali jsem ICSI ani žádnou jinou lepší metody, platili jsme jen jen jednou za zamražení a rozmražení, 2x3000,- jinak vůbec nic, dávky léků mi stačili, fakt jsme nic víc nedopláceli, když vidím, že někdo dá i 100tisíc za pokus, tak se mi tomu ani nechce věřit. Držím palce, ať porod proběhne bez komplikací a brzo si užíváte svého štěstí u sebe v náručí. Já za svoje děti nebudu nikdy dostatečně vděčná

monyna83
11. lis 2015

@kvetinka84 No, u nás také žádná zjištěná příčina, imuno v pořádku, genetika také, spermio ukázkové a manžel nadsamec, já naprosto Ok... Průchodnost vejcovodů Ok, jeden trochu klikatější, ale průchodný, žádná endometryóza, nic... Prostě jsme si asi nesedli... Ačkoliv jsme pak zjistili, že to bylo možná tím, že v r. 2007 jsem o mimi přišla a tím, že mám KS 0-, nebyla mi po kyretáži aplikována injekce anti D. Tím pádem mé tělo případné těhu vyhodnotilo jako parazita a okamžitě by se ho zbavilo.
Při prvním IVF se ani jedno vajíčko neoplodnilo IVF, proto jsme zvolili ICSI a proto dělali automaticky i u dalších dvou. Já doplácela za hormony cca 10 tisíc pokaždé a to jsem si nebrala pero. Ceny doplatků se rapidně zvýšily. Na ET zbylo jen jedno, to samé i u druhého IVF.
Třetí IVF bylo mnohem plodnější, dokonce se 4 vajucha oplodnila pomocí IVF a zbytek ISCI. Takže máme ještě 4 mrazáčky ve forotě, to až půjdeme pro sourozence Olího 🙂.

Naprosto ti rozumím, také denně děkuji a modlím se, aby vše proběhlo v pořádku a narodil se nám zdravý chlapeček. Jelikož ani toto IVF nebylo až do konce 5. měsíce jisté. Měli podezření na Edwardsův syndrom.. Navštěvovali jsme ty největší kapacity na VVV, jako Dr. Břešťáka a Dr. Frisovou...Brr, nevzpomínat, je to pryč a náš chlapeček je určitě zdravý 🙂 Moc se na něj těšíme, na miláčka našeho.
Pohlaď své spinkající miláčky po tvářičce, protože kdo si tímto peklem neprojde, neuvědomuje si a netuší, co je to touha být mámou VLASTNÍHO dítěte 🙂