Ahoj zdravím prosím vás o vaše zkušenosti při ivf zavedení 5 denního embrya ve stádiu blastocysty s asis. hatchingem. Kdy vám vyšel pozitivní test?
Moc děkuji
ahoj, za zkusila testnout 8 den po et a už tam byly čárky - ta druhá trochu světlejší ale regulérní čárka, ale byly tam taky dvě mimča .-)
4. den jsem už viděla, 5. den už pěkného, pak už víc a víc.
Ale s první až 9.den
Měla jsem zavedenou taky blastocystu s AH a test jsem zkoušela až 9. den - byla už docela pěkná slabší čárka, duch by byl vidět dříve.
U mě až 13 den večer duch.
Všechny moc zdravím. Jsem tu poprvé. Jsem 9 den po ket a téměř od 3 dne mám bolesti v podbřišku a bolesti v kříži. Bolesti v podbřišku jsou občasné a jsou úplně jako na ms. Jdou až do třísel. Máte s tímto některá zkušenost a stejně Vám vyšel pozitivní test? Děkuji za odpověď.
@petsam Ano, měla jsem úplně stejné bolesti jako na MS - břicho i bedra. Test byl 9. den pozitivní. Hodně štěstí .
Já měla ducha 5ty den a každý den byl viditelnější Všichni Teda říkaly že duchy dělá Ovitrell. Test prvni jsem si dělala 4 den po transferu a byl negativní tudíž jsem si byla jistá že ten 5tý den to ovitrrel být prostě nemohl
Ahoj já jsem měla 5.denni hatch. Blastocystu a 1.duch na testu byl 10 den od et
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Me zavedli dve, chytlo se jedno a test byl 5.den po et viditelnej duch. Ale to je velka vyjimka, tehle temat je tu hromada a zjistis, ze kdyz mas stesti, uvidis mini ducha 7dni po, nebo treba az 9.