IVF - teratospermie. Povedlo se někomu i přes neúspěšné IUI?

mirozka
1. zář 2021

Ahoj ženy, ráda bych slyšela vaše zkušenosti. Snažíme se s manželem už rok a půl o druhé dítě. Starší syn má 4 roky a otěhotněla jsem na první dobrou.
Nyní už máme po dvouch neúspěšných IUI.
V manželově spermiogramu pouze 2 až 3% zdravých spermií týkající se morfologie. U mě vše v pořádku. Nyní máme čas na promyšlenou ohledně IVF. Povedlo se někomu i přes neúspěšné IUI?Moc bychom si to přáli...

everyone
1. zář 2021

@mirozka nám vyšlo první IUI při morfologii 2%. Teď, o tři roky později je to 1,5% a IUI zatím bez úspěchu. Čeká nás druhý pokus

mirozka
autor
1. zář 2021

@everyone Přeji ať se zadaří.. Já chtěla původně zkusit ještě 3. IUI. Ale teď už právě přemýšlíme nad IVF. A nevím s čím vůbec mohu počítat

wladimira
1. zář 2021

@mirozka podle mě když si zvolíte IVF metodou ICSI tak by neměl byt problém

jasemin26
1. zář 2021

Ahoj já byla na iui 3x a nepovedlo se, tak jsme šli na ivf a povedlo se, máme doma 3 měsíčního spunta😉, držím palce ať se zadaři👍

mirozka
autor
2. zář 2021

@jasemin26 Tak to je krásné. Užívejte si to ❤️

mirozka
autor
2. zář 2021

@jasemin26 a byl důvodem spermiogram?

jasemin26
2. zář 2021

@mirozka ano důvodem byl spermiogram

bluehorse2020
3. zář 2021

U nas byl take spatny spermiogram, po druhem nevydarenem IUI jsme sli na IVF a ted jsem v 7. Mesici tehu 🥰 preji hodne stesti

fatal_error
3. zář 2021

@everyone to vam IUI udelali? pri 2% a 1,5%? Muj manzel mel 3%, na vysledku spermiogramu u teto polozky 3 vykricniky a rekli nam, ze minimum je 5%. protoze to byl ale vysledek v den IUI, tak nam ji i se 3% udelali a vyslo to. nicmene nam rekli, ze priste musi byt aspon 5%. priste nebylo potreba, klaplo to. 🙂 pronatal Praha 4 v dubnu 2019. a to mel manzel krom teratozoospermii jeste spermie pomaly a spatnou viskozitu spermatu 🙂

everyone
3. zář 2021

@fatal_error v našem centru bylo minimum 4%, ale prý to jde i při nižších číslech a taky nám se synem vyšel první pokus 🙂

everyone
3. zář 2021

@fatal_error muz ma taky poruchu zkapalneni

mirozka
autor
3. zář 2021

@bluehorse2020 moc gratuluji. Snad budeme mít také štěstí ❤️