Ivf stimulace. Může zkrátit menstruaci?

marikaf87
22. led 2022

Ahoj chci se zeptat může stimulace na ivf? Zkrátit menstruaci? Normálně mám 6 dní menstruaci ale teď jsem měla jen tři dny z toho první den silné krvácení, druhý den jsem začala používat pergoveris na stimulaci a to už jsem měla slabší menstruaci a třetí den taky úplně slabé krvácení.. A konec.. Tak nevím zda je to ok. Je to moje první ivf.. Budu ráda za odpověď. Děkuji 😊

adenka84
22. led 2022

IVF jsem podstoupila 3x +1x KET + 5x IUI, ale nikdy se mi tohle nestalo.
Stalo se mi toto když jsem přirozeně počala třetí miminko, to jsme menstruovala také tři dny a též slabě, bohužel bylo to tehdy mimoděložně.
Může to být způsobené též stresovým obdobím. Ačkoliv si t třeba nepřipouštíte, tělo na ně může reagovat. Držím palce.

marikaf87
autor
22. led 2022

@adenka84 děkuji za odpověď.. Je to moje první ivf a tak si říkám,jestli jsem to vše správně odhaldla.. Druhý den cyklu jsem měla začít užívat pergoveris 250 dávka.. A první den byla normální menstruace možná trochu silnější, ale ten druhý den už slabší krvácení, třetí úplně slabé.. A teď už čtvrtý den nic.. Tak mě to překvapilo, protože normálně mám tak 6 dní menstruaci. Tak si říkám aby bylo vše ok v úterý jdu na první ultrazvuk.. A od středy 19. 1 právě stimuluji.. Já jsem v tomhle úplně nevyznám v Ivf.

adenka84
22. led 2022

@marikaf87 postupuj tak jak ti lékař naplánoval

merope
22. led 2022

@marikaf87 Já začala stimulovat před KET a menstruaci mi to v podstatě utlo úplně po prvním dni.

marikaf87
autor
22. led 2022

@merope takže je to asi normální.. Když nejsem jediná 😊

merope
22. led 2022

@marikaf87 Nebuď v šoku ani z toho, že ze stimulací máš pak docela rozhozenou mestruaci, to je taky vcelku normální.

marikaf87
autor
22. led 2022

@merope dobře moc děkuji za odpověď 😊