Ahoj všem,
Máte prosím některá zkušenost s umělím oplodněním s darcovským vajíčkem.Na podzim mne to čeká a vůbec nevím do čeho jdu tak bych byla moc ráda kdyby mi někdo napsal svoje vlastní zkušenosti.Jak dlouho jste čekaly na dárkyni a jestli se zadařilo hned na porvé???Předem děkuji za odpovědi..🙂))
@allietta Cekam dvojcata z DV.Na darkyni jsem prakticky necekala.Vybrali jsme ji s Dr. v CAR pri 3.navsteve(podle krevni skupiny,vysky,vahy,barvy oci).Protoze nemenstruuji,cekala jsem jen na jeji cyklus,nastimulovala jsem sliznici estrofemem a po odevzdani manzelova sperma a odberu vajicek darkyne byl 4.den transfer-celkem cca za 2.mesice od 1.navstevy car.U me se bohuzel napoprve nepodarilo.Tak jsem byla dalsi mesic na KET(transfer rozmrazenych embrii).Podarilo se az s druhou darkyni.Celkem jsem mela 6.transferu: 2xET( transfer cerstvych embryii) a 4xKET.Z toho 1.tehu v 6.tt samovolny potrat,1xmimodelozni a ted 31.tt s dvojcaty a snad uz vydrzime do stastneho konce.Vsechno jsem mela na pojistovnu,ale i tak nas to prislo s doplatky za leky a odmenami pro darkyne na 80000Kc.Ale nechci te strasit.Zkus hledat v diskuzich na MK.Je tu hodne holek,kterym se zadarilo hned na poprve.Jestli te jeste neco zajima,napis.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahoj nemam sice zkušenost ale tez me to ceka v zari po 2 nezdarenych IVF moc nereaguji na stimulaci a ted naposledy zadne vajicko jinak ja se z dr dohodla ted na konci cervenci a v zari uz takze docela rychle a to uz puvone mi dr rikala o srpnu ale v tom terminu jedem na dovcu