Pojďme se podpořit a sdílet zkušenosti.
@hanicka2310 Taky stimuluju poprvé, zítra jdu na ultrazvuk 6. DC, odběr by měl být pravděpodobně příští týden v pátek. 😊
Stimuluju od minuleho pondeli, odber bude v sobotu 🙂
Já teď s přítelem nad IVF uvažujeme, nejde nám to..a už bychom si dítě moc přáli
Ja jsem byla v říjnu na prvním IVF a povedlo se ☺️ Teď čekáme na ultrazvuk a ❤️🍀
Ahoj holky. Dneska jsem byla na kontrole v Pronatalu 6.DC, zatím všechno vypadá dobře, folikuly rostou, v pondělí další ultrazvuk a v pátek pravděpodobně odběr. 😊
Ahoj holky, rada se pridam, ja se chystam na ket ☺️ v utery jdu na utz a kdyz bude vse ok, tak předpokládám zacatek lidtopadu bude ket. V rijnu nam to nevyslo, tak snad se uz zadari ☺️
Ahoj, přidávám se.. Ale ja si příští týden teprve jedu pro léky a budu čekat na MS, pokus mi to nezrusi, kvůli korone 😷
Ahoj holky, můžu se přidat?
Muzu se zeptat, jake vam vsem delali dr vysetreni nez ste sli na stimulaci? 🥰
@kvetuska145 ultrazvuk, krev na hormonální profil a byla jsem na endokrinologii. A manžel spermiogram.
@kvetuska145 hormonalni profil, amh test, spermiogram, hysteroskopie (to bylo v ramci celyho procesu predtim), jinak jsem byla na sono prsou a oba na krvi kvuli pohlavnim chorobám.
Holky dnes jsem 9 den od embyotransferu, prsa přestaly bolet, trochu blbě od žaludku, ale to může mít vliv ba6 cokoli, jinak, žádné bolesti, test jsem ještě nedělala. V úterý mám jet na kontrolu.
Holky,nebojíte se teď v covidovym času,podstupovat transfery?Myslim tím ET či KET.My máme zamrazeno a chtěla jsem jít teď přelom říjen/listopad,ale mám obavy,zda to radši neposunout🤷♀️
@vavrovamichaela taky jsem to chtěla celý odložit ale když jsem sledovala vývoj situace, to bychom se ještě načekali. Tak jsme se s manželem rozhodli, že do to jdem a co má být, to se stane...
Dneska kontrola 10. DC. 18 folikulů, z toho 10 v optimálním stavu. V pátek OPU, tak uvidíme, kolik vajíček nakonec bude.
@nicol22 držím palce 🍀 🍀 🍀
Holky tak 5.11 mam ket, jde taky nekdo?
Tak já taky,4/11 KET v nativu
Zdravím ,My taky stimulujeme před ket. Aktuálně 7Dc modlím se aby to vyšlo máme jen jednoho jediného mrazaka
Tak holky dneska v jednu hodinu et. Nakonec zůstalo jedno embryo, o osudu druhého se rozhodne dneska, jestli vůbec bude mít smysl mrazit.
@nicol22 držím palce 🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja nyni stimuluju poprvé zitra ultrazvuk a o vikendu asi odběr. 😊