Ahojte, dlouho jsem tady nebyla. Od leta jezdime do Brna Helios. Zatim pozitivni ohlasy mam. Jde o to, snazime se uz dva roky, snoubenec vse v poradku az na morfologii, 1,9% a ma byt 4%. Ja jsem byla na vysetreni cervikalniho hlenu, v utery jedeme pro vysledky a mame se rozhodnout jestli jit do umeleho. Jsme rozhodnutí ze pujdeme. Mam dlouhe cykly a nekdy ovulace ano nekdy ne. Jednou se podarilo a prisla jsem o to pred rokem. Jde o to, ze uz je to strasne dlouha doba, a mam strach jestli to fakt vyjde. Poslednj dobou mam spatny pocit, ze to proste neklapne. Vsichni kolem me tehotni nebo rodi, a me uz to vazne stve. Cely mesic to neresim a prijde obdobi kdy ma prijit ms, a jsem z toho v haji. Ted nas ceka v cervnu svatba a budeme kupovat baracek. Snoubenec rikal, ze klidne muzeme do svatby pockat a potom pokracovat. Ze zacatku byl on, ktery chtel hned mimco. Ja taky, ale proste posledni dobou mam fakt strach, jestli je ted spravny cas. Jak porad nad tim premyslim, tak je to sileny a clovek nekdy ani nevi co chce. Vsichni me utesuji, ze jsem mlada, ze mam casu, ale ja tu vetu uz uplne nesnasim. Je mi 24 a snoubenci 33.
Jo a je tady nekdo kdo mel ivf okolo vanoc? Jestli se to zvladlo, nebo vam to diky prazdninam ovlivnilo, ze jste museli treba mesic jeste pockat? Ja doufam ze to bude rychle a klapne to😍 budu rada za zkusenosti a nazory ❤️
Jak dlouhy mas ten cyklus?
Ahoj, já právě ivf podstupují, ale to je mimo. Když v celkem nic není nebylo by lepší nejdříve zkusit inseminaci (iui) to není takový zásah do těla. Třeba se vám zadari, když budeš myslet na baráček a vše okolo. Držím palce 👍
@nagojka ja se snazim na to nemyslet, ale pokazde proste prijde nekdo novy, ze je v tom a je to horsi. Ze zacatku kdyz jsme zacinali planovat, tak jsem na to vubec nemyslela, ale ted jak uz je to dva roky, tak me to zacina desit.
Ja si porad namlouvam ze mame cas neni kam spechat, budeme mit jine starosti, ale ja uz nevim jak na to nemyslet. Pracuji jako ucitelka v ms, takze ty zlaticka moje my staci ale uz fakt nevim co delat, abych to vse vypustila. Jedine co jsem rikala, je ze fakt prestanu uplne se vsim, s vitaminama atd a uvidime. Dej se vule bozi. 🥺
@nagojka no kdyz mam ovulaci, tak 20 dc ji mam a kolem 35 dni a piji nosifol. Diky nemu si myslim ze ji mam. Nekdy mam cykly i 47 dni. Mela jsem pred rokem duphaston, brala jsem ho 5 mesicu pak vysadila a zadarilo se a do toho jsem pila prave ten nosifol. Ted jsem mela od kvetna taky duphaston ale vubec jsem neovulovala a zkratil mi ms na 1 den. Tak v caru mi rekli at ho neberu a uvidime co tenhle cyklus. Zada uz me zacinaji trosku bolet, tak jsem zvedava.
@jasemin26 dekuju moc☺️ Treba nam to nabidnou, uvidime co nam reknou a asi do toho pudem. Kdyby to nevyslo, tak se na vse vybobnu a budu si proste uzivat jine veci a treba to prijde.😇 ale ted jednou to aspon chci vyzkouset🥰 mozna proto, mi delali to vysetreni cervikalniho hlenu, aby vedeli pristupnost. Ted mne to doslo 😇 a jsem trochu lepe naladěná🥰
Ahoj, ja o mimi přišla v červenci v 19tt, ted taky budu podstupovat ivf.. Příští týden si jedu pro injekce a budi cekat na MS, pokud se vse nezrusi kvůli covid.. Držím palce 🍀
@anoanonym1 mrzi me to🥺 a drzim taky palce. Snad uz se konecne dockame❤️
@kvetuska145 ja doufám 😊❤️
Ahojky, my mame morfologii pod 0,5. Já jsem v pořádku. Na konci tohoto měsíce si budu volat na léky a v prosinci začínám, uvidim, co mi řeknou ještě. Zatím jsem rozhodnuta do toho jít. IUI je pro nás zbytecne.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Asi nema nema cenu se s tim takhle stresovat...zbytecne si ublizujes,ale naprosto te chapu...Mi se s chlapem snazime ted rok..me je 28 a chlapovi 40..je o 13 let starsi ale vztah mame hezky a vek je jen cislo...kazdopadne ted take resim zda zacit uvazovat o umelem nebo co a jak...Dali sme si do konce roku cas a od noveho roku to asi vse rozjedem.Ty ses opravdu mlada a jestli ses ty v porsdku tak se urcite zadari...Hlavu vzhuru...zamer se ted na svatbu,na domecek mimco vypust z hlavy...Psychika je desna svine...Ale nemysli si jansem na tom stejne i kdyz se te snazim povzbudit..kazdy prichod MS je neuveritelne zklamani..nekdy to na me padne a sem zoufala a pak si rikam jak sem blba ze tim stejne nic nevyresim...