Dobry den,
Prosim o radu …. Nebo o podobnou “prihodu” nejlepe s dobrym koncem…
Jsem po ivf… pomprvni kontrole namereno 150 jednotek hcg v krvy, druha kontrola maly gestacni vacek hodnota stoupla na 2000 nyni 4 dny po posledni kontrole gestacni vacek povyrostl o je v nem videt asi maly plod, ale hcg nyni jen 7500 jednotek…
Je nejaka samce ze se probojujeme do konce ? Dne doktroma mam byt 6+2 🥺strasne se bojim nikdy mi velou dobu nic nerekne …. Je tu prosim nekdo komu pomalu rostl vacek a mel nizsi hladinu hcg :(
Zkušenost nemám, ale to hcg mi přijde ok. Má se zdvojnásobit každé 2 dny, takže pokud za 4 dny stoupne z 2000 na 7500, je to v normě. Ne? Nebo se to doktorovi nezdálo?
@lilien282 Ahoj, pokud tě to jen trochu povzbudí - měla jsem zborcené plodové vejce - prostě konečná - dali mi termín na revizi. Než jsme tam šla, zkusila jsem jiného gynekologa a ten zavelel čekat. Příroda si poradí, hcg stoupalo a dnes je tomu zborcenému vejci 13+ a dělá nám jen radost. Určitě bych se řídila tím hcg a uvidíš - nejde to ovlivnit, ale jde to bohužel uspěchat blbým rozhodnutím. Držím moc palce.
@lilien282 mela jsem neco podobneho, hcg mi brali jen jednou na zacatku a to bylo kolem 160, pote nasledoval ultrazvuk, kde byl videt gastacni vacek, byla jsem objednana za tyden na kontrolu, kvuli dalsimu vyvoji. Tehdy (tez 6+1)ocekaval doktor uz zloutkovy vacek a nebyl tam, takze me celkem vystrasil a do tydne nasledovala dalsi kontrola. Byly to nervy, ale nyni jsem v 8. Mesici tehotenstvi ☺️ ten zacetek je vzdy strasne individuální, takze drzim pesti a neztracej hlavu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já mám teda hladinu hcg vysokou a gestacni váček mám akorát ale embryo je o týden menší než by melo byt mám kontrolu za 14 dni tak snad to dozene