vyxi ahojte sem po sterilizaci už 7 let šla sem kvůli mému ex. manželovi (máme spolu 11 a 8 let děti.)jiná metoda proti početí neexistovala já prášky nemohla a tělísko taky ne nebylo mi doporučené a ted vím že je to blbost já byla naivní a zmanipulovaná a on byl sobec nakonec manželství ztroskotalo a ted mám konečně muže který si mi váží a miluje mě chtěli bychom se pokusit o miminko přes ivf kvůli sterilizaci najde se tu podobná osubka která po sterilizaci nebo samoplátce šla na ivf a jak to dopadlo? dost na to šetříme aby nám to alespon vyšlo je to dost peněz a vím že možná nebudeme mít víc jak na 2 pokusy bojím se toho snad se někdo zvás ozvete a podělíte se o radu děkuju,hezký den všem Vyxi.
ahoj děkuju za pozitivní naději taky uvažuju o kompletním ivf i když se bojím toho že dáme skoro 80tis a co když se to nepovede nevěděla sem že se dá i minimální ivf děkuju moc za informaci snad se vám to povede a my budem šetřit kéž by mě je jedno zdaly bude jedno či dvě dítka byla bych moc ráda za jakékoliv ale hlavně aby mi zas řeklo mami mám tě rád .. 🙂 i tobě moc držím palečky aby vám to vyšlo přeju vám to ze srdce
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vyxi Ahoj,já mám sterilizaci pro nesnášenlivost na HA.To je jedno,děti mám a po sterilizaci jsem podstoupila před skoro10lety plné IVF.Tenkrát platila pojišťovna, dnes to již nelze a bylo mi tenkát 31let.Vyšlo to hned a mám dvojčata v lednu jim bylo 9let,8 embryek jsem darovala.Život šel a mé manželství skončilo,dnes mám skvělého muže, prošly jsme 2.minimálky první vyšla na 23tis(Pronatal Č.B.),ale embryiko se nechytlo,u druhé se neoplodnilo vajíčko vyšla na 11tis.(Sanus Jihlava).Chceme to zkusit ještě jednou,manželovi je 37let a žádné děti nemá,půjdeme na to asi v březnu,jinak mi bude v květnu 41let.Určitě to zkuste,hlavně se neboj předem, nervy jsou dost velký nepřítel.Hodně štěstí 🙂