IVF po sterilizaci

glimmer
23. říj 2017

Dobrý den,

prosím o rady a zkušenosti ... mám za sebou dvě sekce (2010 + 2012) v roce 2015 jsem čekala jednovaječná dvojčata (bylo mi několika lékaři doporučeno UPT ze zdravotních důvodů), zároveň mi můj gynekolog navrhl sterilizaci, tu jsem později podstoupila (po dohodě s manželem).
Ale poslední dobou (cca 6 měsíců) hrozně toužím po miminku ... manžel také ... o oba nyní litujeme, že pod vlivem situace jsem šla na sterilizaci.

Máte s tím některá z vás zkušenosti, chápu, že bychom vše platili (myslím IVF a vše s tím spojené), ale jde mi o to, jestli to musím nějak řešit přes svého gynekologa nebo rovnou kontaktovat nějaké centrum ... s otěhotněním jsem neměla problémy, ani během těhu jsem neměla zásadní problémy ...

78marcela
23. říj 2017

Muzes rovnou kontaktovat centrum, ktere si zvolis. Zadny papir od sveho gynekologa.nepotrebujes Aspon my to tak udelali.

aneta33
24. říj 2017

Rovnou muzes kontaktovat centrum. Nepotrebuji žádanku, jen se ptali ke komu chodím

glimmer
autor
30. říj 2017

@78marcela mohu poprosit o info kde jste byla a kolik jste platila ? děkuji

78marcela
30. říj 2017

@glimmer byla jsem v Reprofitu v Brne. A placeni, to se neda takto rict, nas stali veskere pokusy pres sto tisic. Priplaceli jsme si nektere nadstandardni.procedury, a byly v tom.hlavně.KETy, celkem sedm pokusu..ale to je opravdu hrozne individualni, co kdo potrebuje.