Ahoj holky mam trosku dilema...Asi 2roky se snažíme o mimi pred rokem se nam zadarilo ale bohužel 11tt bez srdeční akce.Pak me poslali k dr nejake testy proběhly a nemuzu otěhotnět skrz méně častější ovulaci tak mi dr nabídl jestli na mimi specham uděláme IVF...Ted me napadá otazka jsem 2 dny pred pichanim Dipheriline jestli by se to nepodařilo i prirozeneji jako je užívání Clostilbegyt ???Co myslíte?
Nativní IVF?
Nativní IVF ( minimální stimulace ) s Clostylbegytem.
nám se rok nedařilo druhé a měla jsem hormony NosifolForte a 5,6,7,8,9 menstruace Clostilbegyt a za tri mesice jsem byla tehotná
@motylek01 méně častá ovulace se dá řešit clostilbegytem .. uživá se pár dni ze začatku cyklu , cca 14 den cyklu je ultrazvuk, když folikul má určitou velikost, píchne se pregnyl ( hormon obsahující hcg - po jeho aplikaci folikul do 36 hod praskne, vajičko se uvolní do terenu- čili ovulace) není to 100%, že k ovulce dojde, folikul muže byt prazdny, nedozrály atd. ale určitě tam vysoká šance je. Je to velice zvláštní, vas takhle hnát hned na IVF. Já podstupuji druhé IVF vím co tomu všechno předchází , CAR by se mel snažit pomoci k tehu přírodní cestou a IVF nechat jako poslední šanci. Ted už je pozdě, když pícháš Diphereline, stimulace už je rozjetá a máš už po ovulaci (jeslti je to jako u nas, že se diphereline pícha od 23DC) IVFkem nic nezkazíš, ale je škoda, že vám nenabídli jiny a však spolehlivý metody než je IVF :-/ a hlavně levnější ... a ani to IVF není zdaleka jistota ... :-/
@valentinkastepanka14 Ahojky můžu se zeptat, jak ti to dopadlo? já to mám teď úplně stejně, ale 4 f olikule, a taky jen Clostilbegyt a nic více.. děkuji moc
@errrrricka omlouvám se že píši až teď...bohužel jsem si nevšimla upozornění. Bohužel se nezdařilo. Změnila jsem car.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dobrý den, mě dělala paní doktorka v CUBE nativní IVF , stimulaci Clostilbegytem. Měla jsem dvě vajíčka, která se oplodnila a zavedla. Čekám na výsledek.