Nemáte někdo zkušenost s IVF NATIV v Motole. Zajímá mě cena ? + Cena ISCI a vůbec jak to probíhalo.
Děkuji za zprávu..já se právě léčím na evropské a nějak jim ten nativ už skoro 5 měsíců uniká, tak si říkám zda není čas přestoupit jinam, protože jsem také bohužel již starší a navíc prvorodička, tak není čas čekat, zda se náhodou strefí na odběr..
Akorat se pripravte na to, ze prostredi v Motole oproti soukr. CAR klinikam je diametralne odlisne. Mne to teda vubec nevadilo, ale nekdo to resi.Je to holt nemocnice. Ale pokud mate jiz zkusenost s lecbou, tak myslim nebudete resit jak to tam vypada.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja mam, ale uz je to cca 3roky. Diky Motolu jsem otehotnela po cca 6letech neuspesneho leceni v Pronatalu Praha. V Motole jsem otehotnela u Nativu pri 1.prenosu embrya. Ale chtelo to nekolik pokusu. Ne vzdy se pri Nativu odchyti vajicko. Cena se odviji dle toho kam az dojdete. Nas tam stal ukonceny cely Nativ cyklus cca 16tis. Ale predtim jsme platili jeste par odberu a to bylo 2-4tis. uz presne nevim.....
Celou dobu se o me starala Mudr.Uhrova, chodila jsem v MOtole na vsechny vysetreni neb uz jsem byla stara prvorodicka a i jsem tam porodila planovanym cisarem a nemuzu rict na MOtol jedine spatne slovo.